Isnin, 16 Januari 2012

Terima kasih semua

Salam pembuka bicara..

Terima kasih atas semua ucapan. Jawapan dari company tu akan diketahui dalam tempoh minggu ini. Dapat atau tidak saya tak pasti? Kalau dapat, alhamdulillah. Tapi saya perlu adapt lah dengan situasi yang baru sebab kalau sebelum ni bekerja dalam bidang healthcare terus bertukar kepada bidang manufacturing which is sangat berbeza. Takut pasti ada. Apa pun tunggu saja lah minggu ini.

Alhamdulillah juga sebab urusan perkahwinan dipermudahkan. Kain untuk buat baju nikah dan resepsi dah beli. Cuma belum hantar pada tukang yang menjahitnya sahaja. Tak sempat. Bersyukur sebab kain-kain ni semua under my budget. Ada banyak lagi extra sampai kami beli barang hantaran terus.


Setakat ini, persiapan barang hantaran dari 7, dah setel 3. Dari Z juga dah setel 3 dan tinggal 2 je lagi. Balik shopping, kaki sakit-sakit~ Masa shopping raya hari tu, konon-kononnya last shopping. Jangan harap. Hari ini dah shopping. Tapi ok lah sebab gap dia lama jugak dari bulan 8.2011 sampai bulan 1.2012 baru shopping kaw-kaw. hekhek


Hari ini saya bekerja half-day. Monday blues mungkin! Masuk tengah hari nanti. Lagi lah blues.. hukhuk

Nak blogwalking puas-puas. Sabar ye!

xoxo

14 komen:

mizzura berkata...

hai...tak baca punentry b4...general speaking la eh...nnt br usha entry tu..
kdg2 kalo kita mmg minat atau mmg kita rasa peluan..kita kena "dare to fail" wp kita dah selesa dgn kerja sekarang... anw...enjoy preparingbrg2 wedding kay :-)

KhaiRin - anies berkata...

insya allah dhiera...rezeki org nk kawen pasti ada

sitinazirah86 berkata...

hehheehe da beli half dari brg hantaran alhamdulillah,dhiera,beli mekup elianto ek?dapat pulak beg mcm tu,ira beli rm200 nya barang xdpt pon beg mcm dheira tu...just dpt bakul siap hias jer,ira mintk juga gift2 kecik2 sbb da beli brg rm200,promoter 2 kate diaorg da bg bakul...beg pon jenis plastik je,dhiera beli kat mana elianto tu..

Cik Lijah berkata...

tudung biru itu saya...! saya...! hahahaha...

akak pon da balik br kaki tu lenguh yg amat.....tula...naik antu tak ingat...hehe

mama aini berkata...

siapkan awal2 lbh baik dr last minute shopping utk keperluan perkahwinan !!..dah dekat tarikhnya dhiera..Tahniah !!..

budak kacamata berkata...

lme xsinggh cnie..bru abeh exam..dhiera dh lme ea hbes blaja..cm xpernh tw plak..ingat slma nie student ag..hukhuk..

LYAfrina berkata...

seronoknya...
sdg prepare utk hari bahagia yer..
saya doakan agr smuanya bjln lncar & dipermudahkan..sehingga ke hari bahagia,, amin

cik dila berkata...

yeay! shoppinggg kawen. hehe.

semoga semua berjalan lancar kak!

Kancil 8349 berkata...

semoga berjaya....jangan takut rezeki orang kahwin lebih banyak berbanding dengan orang bujang

J.Syazwana berkata...

bila lah turn saya nak sopink barang kawen ni. hehehe

Nisa' berkata...

If only I had a fiancee, nak juga bershopping-shopping barang hantaran :D

ciK LyndaWawa berkata...

prepare molek2 ye....=]

♥cmª shIemª♥ berkata...

wah..sopink sakan..
xpe..berbelanja dgn berhemah.. :)

wan nurul hezrina berkata...

wahh dah beli abrang2 nak kawen..enjoy kay=)beli2tuh pilih betul2 tkut lari budget=)