Jumaat, 6 Januari 2012

Dah ada vektor!!!

Salam pembuka bicara..

Hari tu, wana aka J.Syazwana ada buat simple giveaway. Sebenarnya, saya tak sedar pun yang dia buat giveaway. Saya baca entri dia seperti biasa dan komen. Cuma wana ada cakap kalau nak vector just sambung ayat dia.

Masa ni, main komen je ape yang saya nak komen. Rasanya komen tu memang tah apa-apa. Tiba-tiba, wana komen blog saya dan bagitahu saya yang dapat vector tu. Apa lagi, yippie yebba yebba la~

Emel lah gambar dekat wana. Syaratnya, gambar yang terang, jelas dan nyata. Orang yang tak suka bergambar sorang-sorang macam saya memang payah lah nak cari memenuhi syarat tu. Naseb baik ada jugak gambar yang mungkin memenuhi syarat ye.

Nak tengok hasilnya?? Nak nak nak….












Wana, boleh buat bisnes taw lepas ni! hehehe











Hasilnya adalah ini…



Sama tak dengan rupa asal saya? Kalau tak tahu rupa saya macam mana, silalah cari entri-entri saya yang lama-lama. Kot-kot jumpa satu dua ke muka saya. Jarang letak muka sendiri dalam blog.

Hehe

xoxo

26 komen:

J.Syazwana berkata...

suke tengok kamu suke.
hihihi

aReLaN berkata...

ok la tu.sye pn tak suka bergambar sorang diri.hehehe..BTW, vektor tu apa sebenarnya??tau vektor yang dalam math tu je. :p

mama aini berkata...

wah hampir sama dgn wajah sebenar dhiera..mama ada baca entry dhiera yang awal..masa tu nampak pic.dhiera kat situ..sweet sgt..

dhiera berkata...

@ wana : thanx ya!!

@ alan: kan~ kadang2 tu rasa macam loser ye, xda orang nak bergambar dgn kite. hahaha. bajet retis!!

maksud betul2 tak tahu tapi yang saya faham vektor tu muke sebenar kite yang di kartun kan macam atas tu la~

@ mama: kan~ saya pun rase ada iras2 vektor ni~

KhaiRin - anies berkata...

wat la utk sy skali hehehe

Kakzakie berkata...

Pandai dia buat. Walau dikatunkan pun cantik....

dhiera berkata...

@ anis: bukan kite buat tapi wana. hehehe

@ kakzakie : tu la.. cantik kan~

aimie amalina berkata...

alololo
dah mcm kembo dah
heheh
suke2
comei! :))

Wen berkata...

wen lak suka ambik pic sorang2. hahaa sebab tak de org sudi nak ambilkan ehhehe

Hanie_Dew berkata...

sayang. masterchef mesia final hari ahad ni. 9 malam. semalam pun aku tunggu sekali bukak website dia ahad la pulok.

Emmet berkata...

wah, post yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work!

nabilah_2908 berkata...

oh..ini yg dinamakan vektor yer... :)

sama....sama.... (^_^)

♥cmª shIemª♥ berkata...

errmm...
vecktor tu mende hape..??
konpius..hehe..

cantik pic kamu tu.. =)

nini berkata...

wah wah...sama kita tak suka letak gambar sendiri dekat blog...haha

rozeeta rashid berkata...

sama lah dengan muka dhiera! comel. hehe.

Jue berkata...

wah cantek. Congratz dear! Bole aku rs ko mcm nurse yg baik hati kat gambo tu..mungkin sbb kaler ejau =)

Juliet_iRa~" berkata...

comel la k.dhiera!heee :)

Afzainizam berkata...

eeemmmmm sama tak serupa tapi menarik.... aku pun tak suka letak gambar sendiri dalam blog tah tak tau kenapa tahhh...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip servis motorsikal lc135

semutsengal berkata...

waaaa,

cool ! aku ada orang nak bagi tak ?



HAHAHAHAHAHAHAH

BENA berkata...

oooo ni la ektor2 eh dhiera ? errr bena baru tahu kot . buatkan bena satu . hahahahaha :)

ciK LyndaWawa berkata...

wah,,nak jugak..=]

budakijaupendek berkata...

bertuah la badan. ^^

syahirooAhmad berkata...

wahh pandai dak wana tu wa.. :D jelesh sape yang terer guna photoshop nie

wan nurul hezrina berkata...

wah pandaitull die watek.mcm nak sama=)eh dia lukis guna komputer..mmg terbaekk

✿Dear Yayah✿ berkata...

wawwwww! XD

nak gak. heheh

iam hanis berkata...

comel gmbar version kartun kmu ni, dheera..