Khamis, 19 Januari 2012

Porsche jawapannya

Salam pembuka bicara..

Seperti biasa selepas entri wordless WW mesti ada entri reveal kan? hehehe. Entri WW semalam, klik sini. Rasanya suatu hari nanti saya perlu sediakan hadiah sekali ni. hekhek

Jom tengok komen-komen semalam.



Ramai jugak yang teka Fairlady ni. hukhuk. Dan betul cakap arelan, fairlady lampu dia lagi tinggi. Yang komen paling cepat dan betul adalah ain. Ain si pengantin baru. Meh melawat dia. Orang Johor ni. [klik sini]

Yang paling tepat sekali siap dengan explaination pasal fairlady adalah arelan. Tiap-tiap minggu pun dia jugak. Dah memang patut bagi hadiah ni. Kejap-kejap suruh encik tunang sediakan bajet. Haha. Z jugak. Jom lawat alan. [klik sini]



Jawapan ye adalah kereta Porche Carrera S. Tak dapat amek gambar kereta yang sama macam entri semalam sebab cepat sangat dorang pecut. Nak tengok rupa sebenar Fairlady? Perhatikan lampu seperti yang alan cakap.

sumber: google

Saya terserempak dengan konvoi kereta ni masa balik dari Jusco Bukit Tinggi hari tu. Masa ni dah nak terlelap, sekali Z kata "eh, ada konvoi porsche". Saya terus segar sebab kena paksa tangkap gambar. Z suka macam tu. Sebenarnya, dia jeles sebab saya selalu tidur dalam kereta.

Siapa ada hobi tidur dalam kereta? Ini bukan hobi dah tapi habit. Asal masuk kereta kalau tak drive memang tidur la jawab ye. Mula-mula kenal Z, ala time mula-mula bercinta, nak lelap mata pun susah sebab takut dan rasa tak selamat je kalau keluar dengan mamat ni. Lama-lama, dah ok dah~ hehe.

Ada berita gembira. Tapi esok lah bagitahu. hehehe

xoxo

18 komen:

Nurul Iman Rosman berkata...

alaa, kenape bukan keta Mr. Bean?
hahaha! :P

mama aini berkata...

assalam dhiera..mama bzzz sikit dua tiga hari ni..hu2x..ehem mama ada teka tak?..ehem kalau teka pun salah jawapannya..jusco bkt tinggi 5-10 minit je dr rumah mama..hu2x..kalau tak blh jumpa dhiera !!!

Kancil 8349 berkata...

wah...kagum melihatnya tapi ndak mampu memilikinya...hehehe

ain berkata...

ei sama la ngan saya, sampai parent pun tegur, saya ni dari kecik sampai dah tua ni, asal naik keta je mesti tertido. hubby kadang2 tension je kalau kena drive jauh sebab takde geng nak borak.

BENA berkata...

aiyakkkkkk , jawapan bena salah la pulop . hehehe :)


bena pun kuat tido gak lam kereta . jom kite same2 geng . hehehe :) xleh kene aircond kot . heee~

nabilah_2908 berkata...

hanya yang arif pasal kereta je mampu menekanya... :)

naik kereta tidur...erm...kalau perjalanan jauh..tu tidur la..dekat2 tak..

hmm..apa la berita baik tu kan..? ;)

mizzura berkata...

oh malu...salah..hehe...
eh dok kat bukit tinggi ke..kita dok port :-)

mizzura berkata...

oh malu...salah..hehe...
eh dok kat bukit tinggi ke..kita dok port :-)

mizzura berkata...

oh malu...salah..hehe...
eh dok kat bukit tinggi ke..kita dok port :-)

aReLaN berkata...

hahahah...nk wat cmne.keje kilang wat lampu kete.of coz la leh tau jenis keta thru lampu.lagipon dah bese tengok.nak kata minat keta tak juga.heheh..sukanya kalau ada orang sudi bagi hadiah.

Run Away berkata...

waa..lama tak datang jenguk2 sini...;d

♥cmª shIemª♥ berkata...

hehe..cesss..mmg sama tp tang lampu tu lain .. :p

KhaiRin - anies berkata...

ooo yeke?
org mesia x ramai pakai kete tu sbb tu x cam..

♥e'in♥ berkata...

wah.... berangan jela nk naik keta nie.. huhu

line berkata...

halamak.. lambat 2 hari nak meneke...

Afzainizam berkata...

sekali pandang dari belakang ramai yang dapat menduga.... hebat kan diorang ni semua kannn...

ye lahhh nak beli mmg mimpilahhh.... angan-angan mesti ada...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
prosedur motorsikal naik flight

Juliet_iRa~" berkata...

ok slh..huuu :(

mizzura berkata...

psst...kita dok port garden kat kg raja uda nun.. :-) umah family..