Jumaat, 13 Januari 2012

nak larikk!!

Salam pembuka bicara..

Sebenarnya malas nak update hari ni tapi ada masa free ni update kejap walaupun tak tahu nak tulis apa.

Kejap lagi saya nak ke Glenmarie ada training dekat HQ. Training pasal nak nutrition. Huhu. Tah ingat ke tak jalan kat sana. Belasah je la labu.

Besok pulak ada interview dekat Meru. Good luck for me! Tengah cari kerja baru dekat-dekat dengan bakal suami. Lepas interview terus jumpa seorang bride-to-be blogger dan seorang mom-to-be blogger untuk hunting kain buat baju nikah dan baju resepsi. Baju lelaki dah setel. Baju perempuan yang belum setel.

Doakan kejayaan interview saya kawan-kawan. Doakan saya jumpa kain-kain yang memenuhi citarasa dan murah. hehehe

xoxo

19 komen:

KhaiRin - anies berkata...

gud luck dhiera!

Kakzakie berkata...

Interview itu yg kena betul-betul ready dik. Kakak doakan moga kelak dekat sikit dgn tempat bakal suami kan...

♥cmª shIemª♥ berkata...

morning cik diera..
alhamdulillah...semoga capai ape yg dikehendaki..

gid luck!

iizla berkata...

all the best!!!!

CintaZulaikha berkata...

good luck dhiera....

aleen aiden berkata...

dhiera,ol da best ok! :)

Wen berkata...

Good luck for interview... :P
and moga jumpe kain2 yang dingini... Wen like statement last tu... Murah dan memenuhi citarasa... asal kualiti memadai... kan? hehehe

aReLaN berkata...

moga dapat dengar result yang baik.ehehe..doalah selalu ye.

cik dila berkata...

glenmarie? yg dkt dgn banting tu ke?

Pocket berkata...

wah interview!
sila pakai seksi sikit besok.
heheheh..

Pocket berkata...

wah interview!
sila pakai seksi sikit besok.
heheheh..

cik mun berkata...

ok..all the best ye^^

BENA berkata...

gud luck untuk kamu dhiera !!! :)

bagus2 cari awal2 kerja dekat ngn suami . nanti duk jauh2 kang nages . heheeh :)

Myra Jay berkata...

Good luck :)

J.Syazwana berkata...

jelesnya dah nak kawen
huhuu

gud luck :)

mama aini berkata...

gud luck dhiera..meru klang ke?..ehem dah dekat2 rumah mama tu..he2x..

♥e'in♥ berkata...

good luck laling!

rozeeta rashid berkata...

nak cakap good luck macam dah terlambat je. haha. so macam mana interview?

Afzainizam berkata...

harap harap dapat ...Insya Allah... kalau dapat dekatlah ngan bakal suami yerrrr....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip kereta semasa banjir