Rabu, 18 April 2012

It's carnival time!

Salam pembuka bicara...


Sebahagian dari gambar sepanjang karnival pemakanan di Mid Valley ahad lepas. Maaf kalau ada yang lambat loading tu.















Z sedang belajar nak baca maklumat pemakanan. Oh ya, tunang saya kidal. 



Budak ni sangat comel ok. Nama dia Husin. Geram sangat. Lasak betul. Mak dia pun dah tak larat nak kejar-kejar dia.


xoxo

13 komen:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

wah.. cm meriah je.. n hussin tu sape ek.. sedap2 ko je amek gambar anak org.. hahaha

CintaZulaikha berkata...

sgt lambat tgu gambo...sedey..

lama da tak gi mid..

KhaiRin : anies berkata...

ms g aritu org x berapa ramai lg.. tp sblm tu g pameran hartanah..nk sk indian wedding fair...rs mcm.....

HeNRieTTa JoSe berkata...

meriahnya....

Pondok Usang berkata...

kesihatan mesti sentiasa di jaga.. =)

♥cmª shIemª♥ berkata...

wahh...ramai jugak org..mesti penat kan..tp best.. :)

Zakia berkata...

mesti dhiera terer bab2 diet..hehe

cikguNae berkata...

meriah! dan Hussin itu memang comel!

Cepat dhiera!

aReLaN berkata...

tak tau lak ada carnival tu. dah habis ke???

Kasih Salina berkata...

best jugak sekali sekala pergi carnival camni kan..dpt gak info..

Hanie Dew berkata...

alaaaa...napa tak inform ko ada kat sana.kalau tak boel aku pegi..huuuuu~~~~~
aku suka bab food nutrition ni !.

mama aini berkata...

ehem..sibuknya dhiera masa tu..mama tak berkesempatan ke carnival tu..hu2x..

Afzainizam berkata...

Z orang nya tangan kidal.... orang kidal kreatif orangnyerrr...

tiga segi pemakanan piramit tu jangan terbalik mau tak baik kesihatan nanti...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
sport rim rs watanabe