Isnin, 30 April 2012

Triple birthday celebration

Salam pembuka bicara...


Weekend yang bersenang lenang di rumah. Sangat best! Tidur je. Blogwalking je.. Best ye. Lepas tu, belek-belek gambar-gambar. Agak-agak mana yang boleh delete tu dipersilakan untuk di delete. Kemudian baru teringat sebab terjumpa gambar 2 minggu yang lepas.


Saya celebrate birthday 3 orang kawan sekerja yang sambut birthday sama-sama. Walaupun, sebulan lebih kerja dekat sini, saya dah ada geng ok! hakhak. Tapi dalam geng ni tak ada pun exec yang saing-saing saya. Mereka officer dan kerani dekat sini. Apa da hal? Saya kawan dengan semua kot.


Kek hari jadi yang super sedap. Beli dekat Baker Field, Setia Alam. Setengah kilogram je bernilai RM24 tunai. Murah dan yang pasti, sangat sedap ok! Eh, lupa ini kek American Chocolate. Tak ada gambar depan-depan la. Sila bayangkan rupa sebenar kek ini ya.




Meh layan gambar birthday girl semua ni. Yang tengah-tengah belum kahwin, ada sesiapa nak berkenalan?




Yang baju biru tu kak ayu. Dah ada 2 orang anak. Masa ni, dia bawa anak-anak dia sekali sambut birthday.   Dua-dua orang anak dia sangat bijak ok!




Memandangkan ini sambutan birthday 3 orang, jadi saya decide untuk tulis "triple celebration kak ayu, kak gee dan kema". Skema kan?




Sangat sedap kek ni. Tak puas makan. First time rasa kek ni terus suka. Nak beli lagi la. Bila nak gaji ni?


xoxo

19 komen:

LYAfrina berkata...

seronoknya..smbut birth skaligus...

happy belated birthday all..moga dilindungi allah swt..amin

Kakzakie berkata...

Kek coklat kalau tak manis sangat memang sedap... Happy bierthday buat ketiga kawan dhiera tu...

cik pha berkata...

aku ada abg tapi semuanya dah berpunya kalau x aku suh dia kawen ngan abg aku

cik dila berkata...

tengok gambar die je dah nampak sedap. Aduii,kan dah craving.. :DD

cik dila berkata...

tengok gambar die je dah nampak sedap. Aduii,kan dah craving.. :DD

teha berkata...

sedap nyee kek tu ! terliur dh nie !

J.Syazwana berkata...

baker field tu ada kat sana je ke? tempat lain ada? nak usha kek jugak untuk beday akram. hehehe. asyik makan secret recipe je. boring jugak.

NIZAM berkata...

pergh! kek tu. sedap. nyum. nyum. :)

cikguNae berkata...

Happy Belated Birthday untuk gadis2 itu
hehehe... ala2 'Girls Generation'?

[sutera kasih] berkata...

happy belated birthday hehe
sedapnya kekkk

MamaEma berkata...

keknya nampak sedap..

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

waduh kek itu... ~_~

selamat hari lahir buat sahabat cik dhiera bertiga tu.. :)

Ezad Skytech berkata...

wahhh...sambut birthday sekali tiga org ni..best2..kek tu pun nampak sedap je ni..hee~

Juliet_iRa~" berkata...

alaaa gaji banyak xyah tunggu gaji laa..ngee ;p

Kancil 8349 berkata...

wah...bikin jeles tengok tu kek...

selamat hari lahir

syafiqakarim berkata...

jgn lupa belanja sekali ! :p

mama aini berkata...

hepi belated bezday semua.. ehem mengancam kek tu..he2x..

Apple Pink berkata...

wah sedap nya kek... :)

Afzainizam berkata...

wahhhhh sekali sambut lagi meriahhh kan....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy repair seat kereta berlubang