Selasa, 24 April 2012

5.09 manis untuk dikenang

Salam pembuka bicara..


Semalam hari yang tersangat busy. Saya suka bagi alasan busy kalau tak sempat nak update blog dan jalan-jalan blog kawan-kawan. Boleh terima kan alasan busy tu?


Ahad lepas, 22 April 2012, kawan tersangat baik dan rapat dengan saya telah selamat bertunang dengan kawan sekelas saya juga. Bukan cinta zaman sekolah ye. Tapi cinta zaman universiti. Jam 5.09 petang mereka berdua telah menjadi tunangan. Orang kata darah manis gitu.


Saya suka semua yang ada dalam majlis ni. Makanan sedap, mekap cantik, baju cantik, hantaran cantik semualah. Hantaran pula dibuat sendiri oleh kawan saya tanpa bantuan orang. Sangat gigih la kesayangan saya ni. Nah tengok treaser majlis pertunangan kawan saya.




Tahniah buat jiha dan ezzeriq. Jangan nakal-nakal. Semoga hubungan mereka sentiasa diberkati Allah SWT. Semoga mereka sentiasa kuat dan tabah dalam harungi segala cobaan selepas ni. Insyaallah!


xoxo

12 komen:

NIZAM berkata...

bestnye bertunang. tetiba plak kan rasa excited tengok orang bertunang. hehe.

J.Syazwana berkata...

suke lah kombinasi pink dengan grey. awesome sangat ! huhu

♥ Cmª shIemª♥ berkata...

wah..DIY semua hantaran tu?
terbaek lah..^_^

tahniah buat mereka..

Zakia berkata...

Tahniah utk kawan dhiera tu..comel :)

HeNRieTTa JoSe berkata...

sweetnye tgk barang hantaran....

cik pha berkata...

tengah lap air liur tengok SECRET RECIPE AAAAAAAAAAAAA

sweethOneY berkata...

Kawan anda comel !

hana berkata...

paling suke kek tu..
mahu!!!
tahniah ye..

saye dah update g spore ri tu..
http://sharifatulhana.blogspot.com/2012/04/trip-murah-ke-singapura-dari-puncak_24.html

Hanie Dew berkata...

BFF ko lawa. hantaran punya theme pun lawa sbb kaler pink gituu..

congrats utk kawan ko ya.

mama aini berkata...

ehem semuanya cantik termasuk tuannya..tahniah & selamat bertunang buat kawan dhiera..

Afzainizam berkata...

selamat bertunang... semoga kekal ke jinjang pelamin... kita cuma berikhtiar tetapi Tuhan jua yang menentukan. ... mudahan ini titik tolak menuju hari bahagia

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
sport rim rs watanabe

Apple Pink berkata...

isykhh... macam kenal jew gadis tue.. :)
segan la pluk... ade y nk minta autograph..? please angkat tgn