Isnin, 30 April 2012

Ciksusu first giveaway

Salam pembuka bicara...


Saya pernah terniat haritu nak join giveaway seorang rakan blogger ni tapi disebabkan keadaan kerja yang semakin busy saya jadi lupa. Tadi terbaca update entri dia pasal giveaway dia, baru lah saya teringat.


Nak join giveaway ni sangat senang. Just like je contest yang ciksusu join. Maklumat lanjut klik sini.




Giveaway akan tamat pada 30 April nanti. Jom join ramai-ramai! klik sini


Saya nak tag:
izza
pena rozie
ema
arelan
rieta


xoxo

15 komen:

aReLaN berkata...

baru nak gitau cik dhiera kena tag.tengok2 nama saya pon kena tag kat sini.hahaha...

http://noruazuran.blogspot.com/2012/04/blog-alyzafisolcom-giveaway.html

Pocket berkata...

mudah nya GA diorang,
patutla orang tak layan GA pocket!!
heheheh:)

Kancil 8349 berkata...

good luck GA...

HeNRieTTa JoSe berkata...

gud luck dhiera....thanks tag rietta...jap rietta p terjah blh sna...

syafiqakarim berkata...

rajin join
goodluckkk

ciK LyndaWawa berkata...

comelnye.......

ciK LyndaWawa berkata...

comelnye.......

MamaEma berkata...

thanks tag..tapi sempat ke akak nak join ini

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

gud luck..

Juliet_iRa~" berkata...

good luck!

mama aini berkata...

good luck dhiera..

aReLaN berkata...

alahai...tak perasan la tarikh dia sampai semalam je.sori la tak sempat.waaaaa

sweethOneY berkata...

Alamak ! Boleh tak kita baru tengok entry ni hari ni 1 May. Tskkkkk

Apple Pink berkata...

huhu xsempat... expired.. :(

Afzainizam berkata...

oohhhh senang kan.... klu camni tak lah susah

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy repair seat kereta berlubang