Selasa, 10 April 2012

ketagih cool blog

Salam pembuka bicara...


Saya sudah mula tergila-gila ini.




Hari ahad lepas first time beli coolblog selepas tengok ramai blogger bagi good review pasal cool blog. Teringin sangat. Akhirnya dapat jugak merasa. Saya beli passion bubble cool blog sebab saya sangat sukakan passion atau nama melayunya, buah markisa. Nyum nyum. Markisa makan bersama madu. Pergh...terbaek! Terus rasa suka.




Semalam pun beli lagi. Tapi semalam beli mocha bubble pulak. Mocha pun salah satu kegemaran saya! Tiba-tiba, hari ni pun rasa nak beli lagi. Adoyai. Ketagih dah ni. Pelik lah apa yang dorang letak dalam minuman sampai rasa ketagih nak beli je ni. Ish... membazir betul!


xoxo

28 komen:

SOULMATE is berkata...

dhiera...
sy pun ketagih benda alah ni..hehe :)

Kakzakie berkata...

Cool blogs tu memang sedap lagi-lagi yg banyak pearls:)

KhaiRin : anies berkata...

itu tanda nyer kena blanje kami CB heheheh

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

nape org pompuan suka sangat air ni ek... member2 pompuan ak pon ade yg xmkn .. die ckp minum air ne pon dh leh kenyang.. hahaha

sweethOneY berkata...

passion fruit mmg sedap !

♥cmª shIemª♥ berkata...

hoho...me like coolblog too..
nyam3!

NIZAM berkata...

sy pun suka cool blog. minum je mesti rasa cool. hahaha.

tp ada satu lagi namenye cha blog ke ape. pun best jugak. lagi sedap. :))

nabilah_2908 berkata...

ha..sy pun suka gak....suka sngt dgn bubble lebih dari air.. :)

ctk berkata...

coolblog mmg cool lah...ct pon suke :D

butterfly berkata...

cube chatime pulak..lagi ketagih dibuatnye...

echa takashimaya berkata...

haus la pulak :)

J.Syazwana berkata...

kat uniten ade jugak.
fevret vanilla oreo.
nyum nyum ! hehe

OH JEJEM berkata...

Sedap memang sedap. Pernah makan passion bubble ;)

aReLaN berkata...

uish...bahaya ni kalau dah sampai tahap ketagih.dah leh masuk kategori dadah baru ni.hahaha

Nads Couture berkata...

he..he..btl2..lagi dia punya pearl..memg layan kalo kunyah..nice blog..i follow u :)

Kancil 8349 berkata...

ndak pernah cuba lagi...tapi ramai yang menyukainya

Myra Jay berkata...

Huwaaaaa, nak rasa jugak..
Takpe sabar2, nanti nak cari COOL BLOG dengan CHATIME nak makan ;)

Kancil 8349 berkata...

Selamat bercuti

Afzainizam berkata...

oohhhh air ni mmg best betol... kalau nak pilih mmg banyak citarasa... semua menyelerakan..tetiba dahaga

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
nissan ad resort y10

mama aini berkata...

ehem mama pun ketagih air jenis2 camtu..agak2nya apa yg diaorg letak ek?..mama pun ketagih..he2x..

zulhilmi tempoyak berkata...

Nama saya mohamad zulhilmi zulkefli. Berusia 22 tahun. Lahir di lenggong perak tetapi dibesarkan di pulau pinang kedah dan perak. Sekarang menetap di bangi untuk terus mencari dan menggali ilmu. Mengikuti program kewangan dan perbankan. Berat badan saya terpaksa dirahsiakan. Tinggi saya pon begitu. Hobi saya ialah membaca buku dan mengumpul setem. Saya suka Menunggang motosikal kriss100. Berwarna biru.


Cuba terangkan pasal diri anda pulak. Saya Nampak anda mempunyi ciri-ciri yang best. Anda agak kiut. Tampan. Cun. Cantik. Menarik.


Ehhhhh…. xtau la nk tulis ape dah...;p

MamaEma berkata...

mahal ke?

HeNRieTTa JoSe berkata...

Rietta lak suka choc ice blended...tapi xde la ketagih...klu pergi shopping comolex ataw tgk wayang...before blk akan beli satu...lpas tu biar ice dia cair bru mnum...sedap....klu trun kl...kt tapahnye hentian...rietta akan beli masa dh nk smbung blk journey....t dah cair...bru mnum gaks...hehehe...

Cikgu Ma berkata...

la...baru nak tgk cool blog tu apa...line x ok la...x kuar gambar..ingatkan cool blog tu "blog"...hehe

syafiqakarim berkata...

ketagih?
hahaha suka choc je.kalau jumpa
mmg beli.tp xde addicted.haha

MiSsKonsPiraSi berkata...

tah hape lah yg dia buboh kan.. sampai kiter smua berabis duet beli slalu hekhek...sabo jela..dah tekak nak kan..nak wat camna lg muehehe

Cik Anita berkata...

ermm.
haritu saya dah minum. air cendol dia. macam tak sedap lah.

hee. tak taulah air lain, sbb tak pernah nak beli.

Juliet_iRa~" berkata...

wahhh hee.

dl ms study sll la tergila2kan cool blog ni..hee ;p