Isnin, 2 April 2012

Kenduri lagi

Salam pembuka bicara..


Quick update. Malas nak update sebab penat. Masuk-masuk office tengok berlambak kerja yang perlu dikerjakan.


Hujung minggu lepas pergi majlis perkahwinan dua pupu saya belah arwah atuk yang dirindui. Tak ada gambar pengantin pun pasal tak kenal la. Huhu. Bias sekali saya ni. Cuma ada gambar kenangan bersama keluarga belah arwah atuk.




Yang ramai ye, sepupu-sepupu rapat saya je. hehe. Tak dapat berblogwalking. Saya datang slow-slow ye..


xoxo

28 komen:

~SaL IjOu~ berkata...

kenduri..lagi & lagi~ ;)

Kancil 8349 berkata...

seronok kalau dapat berjumpa dengan sepupu - sepupu yang ramai...

Kakzakie berkata...

Masa kendurilah dapat jumpa saudara-mara dhiera... kena pergi tau kalau tak nanti masa dhiera mereka tak datang...:)

aReLaN berkata...

lor...kenapa tak bergambar ngan pengantin.tapi kalau ada,konfem jeles saya dibuatnya. nak kawen gak

Hana Soffelia berkata...

Sy dtg slow2 gak ni, curi2 tulang waktu keje. Mata ngtk yg amat. :-p

mama aini berkata...

assalam dhiera..ehem byk majlis kan !!..mama pun menghadiri majlis perkahwinan & cukur jambul sabtu kelmarin..ehem berserinya bkl pengantin tu kan..he2x..

♥cmª shIemª♥ berkata...

Ramai jugak sepupunye..
Meriah!

Tahniah buat sespupu cik dhiera

HeNRieTTa JoSe berkata...

hehehe...baru cdang nk tgk gmbar pengantin tadik...hehehe....

Zakia berkata...

ingtkan majlis dheira tdi..huhu

Ezad Skytech berkata...

time2 kenduri ni la nak jumpa sedara2..heee~

Afzainizam berkata...

eemmm kalau dapat kena kenal antara sepupu ngan sepupu.... esok lusa kalau majlis kat tempat kita senang kita gakkk

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
masalah starter solenoid kereta

Cik Lia Lomi berkata...

wah ramai juga sepupu ya..mesti best kan?..

BENA berkata...

syiokkkkk laa dapat jumpe sepupu sepapat kannn . heee :)

dhiera berkata...

@~SaL IjOu~
musim orang kawen sekarang kan~

dhiera berkata...

@Kancil 8349
kami ni bukan jarang2 jumpe.. selalu je jumpe. hehe

dhiera berkata...

@Kakzakie
takut ye dengan akak ni~

dhiera berkata...

@aReLaN
malas nak bergambar dengan pengantin sebab tak kenal. boleh gitu?

dhiera berkata...

@Hana Soffelia
siang td pun kite gantuk gile hana~

dhiera berkata...

@mama aini
bakal pengantin mana satu mama? hehehe

dhiera berkata...

@♥cmª shIemª♥
ramai sangat.. hehe

dhiera berkata...

@HeNRieTTa JoSe
malas nak tangkap gambar pengantin~ boleh?

dhiera berkata...

@Zakia
mesti la bukan yunk~ hehe

dhiera berkata...

@Ezad Skytech
betul betul~ lebih lebih lagi saudara yang tak kenal macam ni~

dhiera berkata...

@Afzainizam
kan.. orang sekarang style ye macam tu. ko datang majlis aku, nanti aku datang majlis ko. nak mendoakan pasangan pun aduyai.. kedekut. hehe

dhiera berkata...

@Cik Lia Lomi
ada jugak yang tak kenal sebenarnya~ hehe

dhiera berkata...

@BENA
itu la~

MamaEma berkata...

kenduri luar musimm..akak pun adapergi kenduri..cuma tak sempat nak buat entry..entry sabah pun belum habis lagi ni

Hanie Dew berkata...

aku nak tanya. ko yang mana satu ni.

best nye gi kenduri kawin. makan sedap woo.