Isnin, 5 Mac 2012

setelah lama menghilang..

saalam pembuka bicara..


dah lama tak update. ada tak yang rindu pada saya? pang.


sekarang ni dalam proses menyesuaikan diri. kerja sekarang macam agak fun. ala-ala buat final project gitu. sekarang, dalam proaes belajar handle all customer complaint. jumaat ritu dapat complain dari customer di jepun. orang jepun ni sangat details. pening..


buat masa sekarang, saya tak access dengan internet. update kali ni pun guna tablet encik tunang. kawan-kawan pun text banyak kali suruh saya buka facebook dengan blog dan gmail jugak.


banyak yang saya nak kongsi. tunggu lepas broadband di aktifkan semula.


jumpa lagi kawan-kawan. bai..


xoxo

28 komen:

aReLaN berkata...

memang japanese agak cerewet & detail.nanti dah aktif balik,leh la story mory panjang lebar ye.hehehe

ciK LyndaWawa berkata...

saya pun lame dah tak updet...rindu.huhuhu

semutsengal berkata...

Ala.

alasan ni.



HAHAHAHAHAHAHHAHA

Hana Soffelia berkata...

Rindu... ^_^

♥cmª shIemª♥ berkata...

huhu..bznya.. selamat memulakan kerja.. :)

アヌムちゃん berkata...

smgt gumbira dgn keje baru..kne bljr bhse jepun la lps ni.heee

Afzainizam berkata...

EEmmmm cara orang jepun kerja mmg cukup teliti... so kalau nak layan customer jepun ni kena saboorr ajerr...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy hilangkan calar dashboard kereta

Tanpa Nama berkata...

selamat bekerja=)mcm seronok bunyinya=)

dhiera berkata...

@aReLaN
aiya..captain!!hehe

dhiera berkata...

@ciK LyndaWawa
sama la kite..

rozeeta rashid berkata...

kalau kerja fun balik lambat pun tak kisah kan. dah enjoy. hehe. cepat2 activate broadband! =)

deeya berkata...

tapi kan walau pun kite leh access tenet , berokbeng pom ade , kenape kite malas nak update haaa ?? haha !

epaa chenta berkata...

hee. org jepun mmg cerewet. sbb tu diorang majuuuuu.

syahirooAhmad berkata...

kita serupa bro.. dah sekian lama tak berbloging.. BW ape ntah lagi. ni yang mula nak menjenguk2 kengkawan.. :)

Faidhatul Arfah berkata...

slmt bekerja heee

dhiera berkata...

@semutsengal
ini kenyataan anep~

dhiera berkata...

@Hana Soffelia
rindu hana jugak. baby sihat?

dhiera berkata...

@♥cmª shIemª♥
thanx cma~

dhiera berkata...

@アヌムちゃん
aha...dah belajar sikit2 dengan akak dan arelan pun~ hehehe

dhiera berkata...

@Afzainizam
Kan~ tahu tak pe~

dhiera berkata...

@Tanpa Nama
terima kasih~

dhiera berkata...

@rozeeta rashid
dalam usaha nak aktifkan ni~

dhiera berkata...

@deeya
bak sini la berukband deeya tu~

dhiera berkata...

@epaa chenta
setuju!

dhiera berkata...

@syahirooAhmad
saya berjangkit dengan kamu kot syiro.

dhiera berkata...

@Faidhatul Arfah
thanx darl~

Jue berkata...

Wah glad that u like ur new job beb. Kalau hv fun, hati senang, nak p keja pun rs ringan je kaki mlangkah hihi
Xpe setelkan dulu BB tu, bole cite pjg skit utk entry akn dtg =)

Hanie Dew berkata...

best kalau dpt keja yg kita suke dan minat. motivasi tu sentiasa mengiringi setiap hari. hehehe..

ok aku tau dah setat dr sini ko tak online. hehehhee.