Isnin, 27 Jun 2011

Perkahwinan pink dan silver

Salam pembuka bicara..

19 jun lepas, pak su selamat mendirikan rumah tangga dengan gadis pilihan. Tak dapat nak review banyak-banyak sebab saya tak terlibat pun dengan majlis di belah perempuan. Tapi tetap nak cerita di sini even sedikit. Pak su saya macam kelihatan budak-budak plak.

Sedikit gambar sekitar majlis pernikahan

Upacara pembatalan air sembahyang.

Sekitar majlis persandingan

Dan outdoor photoshoot.

Dan yang paling penting adalah pelamin pink dan silver itu. taraa..

Sila muntah kerana banyak gambar dan saya minta maaf kalau lambat loading.

xoxo

10 komen:

Afieshot berkata...

bestnya kenduri.tak ajak pun kak?

elydalyla berkata...

canteknye pelamin!
next is dira la kan. can't wait!! hehe ;p

soooooour berkata...

menarik....hehehe..

Apih El Nino berkata...

Lawa pelamin :)

dhiera berkata...

@ Afieshot: bukan tak nak ajak. sebab bukan kenduri akk kn~klo akk puye kenduri, mesti akk ajak semua..

dhiera berkata...

@ elydalyla: hahaha.. pelamin yg ili nak tu lagi cantik kan? kite thn depan saing2 dgn hajar. tapi, ili kahwin dulu!huaaa

dhiera berkata...

@ Apih El Nino: terima kasih~ *mcm kita yg punya pula*

dhiera berkata...

@ soooooour : yeke?

Qaseh mYra berkata...

cantiknya kombinasi warna dia...tapi warna febret saya biru..hehe

dhiera berkata...

@ Qaseh mYra : yeke? saya dapat bayang kan warna biru turqoise + putih memang sangat gorjes~