Khamis, 16 Jun 2011

Bengkel red velvet cake dan fruit cake

Salam pembuka bicara..

Sangat ramai yang mencari resepi red velvet cake. Keyword yang masuk dalam blog ini, tak pernah putus-putus dengan keyword red velvet cake.

sumber: MAD

Ada sesiapa ke yang dah mencuba resepi tu? Kalau jadi, bagus lah tu. Bersemangat sikit nak makan dan buat lagi. Kalau tak jadi, jangan risau. Kamu boleh belajar dari yang pakar.

Kalau kamu nak tahu, New Sugar Creations di Pandan Jaya ada mengadakan Bengkel Red Velvet Cupcake & Fruit Cake Baking. Harga biasa untuk bengkel ini adalah RM210 tapi mereka ada buat offer 50%. Maka, dengan hanya RM105, kamu boleh belajar buat red velvet cake dan juga fruit cake dengan bantuan pakar.

sumber: MAD

Maka,
Impress your loved ones with delicious self-baked Red Velvet cupcakes and Fruitcakes.
Ada beza kalau kita buat dan beli.
Kalau beli, dapat makan je dengan jumlah yang terhad sebab tak beli banyak.
Kalau buat, dapat kepuasan membuat kek dan kepuasan makan tanpa had. Tapi jangan sampai over eating pula ye.
xoxo

3 komen:

izzysabki berkata...

macam sedap je dhiera...gulp!

izzysabki berkata...

macam sedap je dhiera...gulp!

dhiera berkata...

haha.. kena la cuba buat izzy.. baru tahu betul-betul sedap ke tak~