Jumaat, 10 Jun 2011

Engineer diperlukan (updated)

Salam pembuka bicara..

Hari ini, saya nak buat iklan kerja kosong. Sebenarnya, tempat kerja Z tersangat perlukan beberapa orang engineer sebab ada perkembangan projek.
 
sumber: google

Terdapat nama jawatan kosong tersebut adalah
- Production engineer
- Production process engineer

Nama company:
GX Corporation. Kilang terletak di Klang. Berdekatan dengan Klang Sentral. Terdapat 2 kilang GX Corporation disitu. Company mengeluarkan glove (sarung tangan) jenis nitrile untuk industri. *seingat saya lah*

Requirement:
- Mempunyai ijazah dalam Chemical Engineering terutamanya. *Kalau dari industrial engineering, mechanical eng., mechatronic eng. dan lain-lain pun boleh cuba mohon.*
- Berkebolehan berkomunikasi dalam bahasa melayu dan inggeris
- Bekerja harus lah di bahagian pengeluaran.
- Fresh graduate pun boleh memohon
- Terdapat dalam 5-6 kekosongan

Bidang tugas, saya tak pasti. Kena tanyakan pada Z saya sendiri. Beliau lebih arif kerana ini company beliau bekerja. Kalau kamu berminat atau ada kenalan kamu yang memerlukan pekerjaan, sila inform mereka dan hantar kan resume kamu ke emel Z iaitu zulhafiz@gxcorp.com.my. Sebarang pertanyaan, boleh ditanya pada emel itu juga. *Tak pasal-pasal kamu tahu nama Z. adoyai*

Selamat mencuba dan bekerjaya!

UPDATED!
Hari ini (10 Jun 2011), Z mesej saya minta saya sebarkan mengenai satu lagi kekosongan iaitu

Maintenance engineer

Kelayakan:
- Haruslah graduat dalam mechanical engineering.
- Haruslah lelaki.

Antara deskripsi tugas adalah dalam melakukan paperwork dan documentation.

Permohonan (resume) hantar ke emel ini: zulhafiz@gxcorp.com.my. Perlukan lagi 2 orang engineer.

xoxo

4 komen:

♥suNa husNa♥ berkata...

thnks..mmg tgh cari keje skunk ni~heeee

dhiera berkata...

eh,yke?cube la try~

Clara Rella berkata...

salam..

abg CR engineer.. dia dekat srwak skrg kerja kat sna..

Tp, dia igt nak crik kerja kat sni..
Tapi CR tak tawlah dia nak ke tak sbb dia gi krj kat srwk pown sbb psgan dia pya hometown kat sne and pasngan dy kerja stu..

Abg sye bidang mechanical..

Insya-Allah CR try gtaw abg..

=D

dhiera berkata...

Ok CR..Kalau dia berminat boleh lah apply~ tapi nanti jauh pula dengan pasangan dia..