Selasa, 28 Jun 2011

Perkahwinan purple dan putih

Salam pembuka bicara..

Kesinambungan dari entri semalam. Kawan-kawan bukan saya yang kahwin ye~ Pak su saya yang kahwin. Tak banyak gambar yang ada. Kena tunggu gambar daripada official photographer (OP) baru boleh buat full review.

Kali ini, majlis bertemakan putih dan purple. Pakai kamera murah je ni.

Ber 'camwhore' dengan  pengantin.

Ber 'camwhore' dengan cousin.

Dan yang paling tidak boleh ketinggalan adalah pelamin purple dan putih. weee


Sebenarnya ada gambar kek pengantin tapi terdelete pula. Tak dapat nak tunjuk kek 3 tingkat itu tapi dalamnya hanyalah kek buah. Ingat kan kek coklat. Nasib orang sponsor.

xoxo

12 komen:

soooooour berkata...

aaaaaaaaaaa...nak kawin......grrrr!

dhiera berkata...

wahh..xsabar tu~ jangan lupa jemput ea.

tiefazatie berkata...

wah...cantik tue..=)

anaztasias nora aira berkata...

warna feveret purple tu

nohoho =) berkata...

hai...saya membalas kunjungan

dhiera berkata...

@tiefazatie : cantik ea..

dhiera berkata...

@anaztasias nora aira : nanti ur wedding warna purple ke?

dhiera berkata...

@nohoho =) : thanx ye..

.izzati liyana. berkata...

ni mesti pengantin perempuan yang pilih colour ni. hu3.

dhiera berkata...

@.izzati liyana.: tak tahu la pulak saya~ mungkin kot...

cik idora berkata...

addict dgn purple..
nk tema kawin nty cmni jgk..hehe.

dhiera berkata...

@ cik idora: yeke? wahh.. kahwin jangan lupe jemput ye!