Isnin, 12 Mac 2012

Manchester united best ke?

Salam pembuka bicara...


Ok. Sorry sorry peminat MU. Tapi saya betul-betul nak tahu ape yang best ye? Adik saya dan tunang sama-sama gilakan MU.


Entri hujung tahun lepas, saya ada cakap nak beli jersi MU original dari UK. [tekan sini]


Sebenarnya, dah kirim dekat kawan yang belajar di UK belikan. Harga tak sampai RM300 sekali dengan printing nama, nombor dan tambah batch dekat lengan tu~




Plan asal nak beli dua. Untuk adik sekali sebab dia pun sukakan MU. Tapi terfikir, tunggu boxing day tahun depan la baru belikan untuk dia. Sales masa boxing day memang superb murah.


Petang semalam baru ambil jersi ni dekat kawan. Kebetulan, dia balik bercuti ke Malaysia. Nak bagi treaser jersi the latest malas nak ambil gambar. Tunjuk gambar yang kawan saya emelkan januari lepas saja la ye. Hehe.


Encik tunang la paling excited. Keinginan dia.


xoxo

15 komen:

KhaiRin : anies berkata...

if u ask me, i'd say NO coz i'm a liverpool fan. fullstop!

(hehehe)

Hana Soffelia berkata...

Tak tau menahu pasal bola.So xdpt nak menjawab soalan Dhiera. Sekian.:-p

Kakzakie berkata...

Kalau dah kata suka tak boleh kita pertikai dhiera. Macam kakak dari kecik sampai ke tua ni masih suka collect stamps... hubby kakak pun hairan...

♥cmª shIemª♥ berkata...

huhuh..nice jersi tu..
cma mmg penyokong MUFC..

Nmpk gayenye cik dhiera kene tunggu mase sales nnti la nk belikan utk adik tu..

G.G.M.u :)

budakijaupendek berkata...

mu pernah ada zaman kegemilangan.
mybe that one of the reason la.
btw i loved my mu jgk ^^

cikguNae berkata...

Wah!!!

aReLaN berkata...

ala...nak jugak.saya pon fan MU.heheheh

Ungu Violet berkata...

leh tahan gak harga t'shirt tu...hehe

Juliet_iRa~" berkata...

letak kat hantaran kan?heee..

lelaki y gila bola ni mmg smua kata best je..heeee

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

go arsenal go!

Salina berkata...

rasanya ramai yg suka MU..tp kalo design baju, livepool lagi cantik la.

Hanie Dew berkata...

zaman kegemilangan MU ada pasang surut jugak. MU best sbb,

- Sir Alex Furguson comel.dia selalu ketengahkan bakat muda utk dilatih jadi bintang.

- MU selalu buat kejutan pada separuh masa kedua. thrill beb thrill.

- player MU ada lebih dari satu yg hensem.

- suka skil yang mereka ada.

obviously, i'm MU fan. wahahahahhaahhaha

Afzainizam berkata...

merahnyerrr oohhh Mu fun... jauh datangnyerr yerr baju tu....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy pemasangan sticker bomb kereta

mama aini berkata...

ehem mesti en tunang tu senyum sambil ke telinga..ha2x..akhirnya dpt juga kan..

Jue berkata...

aku dah agak Hanie msti komen pjg2 hahaha

aku xde fan sesapa

#amik ps3 main God Of War


hahaha