Selasa, 24 Mei 2011

Baju kerawang dan sulam cantik

Salam pembuka bicara..

Dalam tak sedar, bulan 5 akan berakhir lagi beberapa hari. Yang pasti, ikut kalendar 1 Ogos 2011 bersamaan 1 Ramadhan 1432. Maka, bulan puasa sekaligus raya dah dekatkan?

Mesti kamu dah plan nak beli kain dan tempah baju sebab takut tailor dah tutup tempahan. Bagi yang masih tercari-cari nak beli kain apa, nak buat baju apa, kat sini ada jual kain murah-murah. Kalau beli banyak, haruslah boleh kawtim harga. Don't worry. he.

Jom tengok sini.

Cantik-cantik. Sementara stok masih ada. Banyak yang sudah terjual, jadi kena grab awal-awal.

Kalau kamu nak buat baju kebaya berlabuci dan berkerawang, ada jual kat sini tahu. Harga? Murah saja. RM 75. Berbaloi kan?



Tekan gambar untuk tumbesaran

Ada lagi. Kebaya kerawang. Harga? RM 70 sepasang.



Tekan untuk tumbesaran



Kalau nak buat baju nikah ke sanding ke kat sini pun ada juga. Kain ini adalah kain lace dan satin. Harga? RM60. Murah kan?



Tekan untuk tumbesaran



Cantik kan? Berminat? Klik Ratu Kerawang Chantek.

Nak COD pun boleh? Area Putrajaya ke Serdang ke Bangi ke Senawang. Boleh tanya pada Ratu Kerawang Chantek ni. Mereka sangat sporting. hek


Apa lagi jom tengok-tengok. Kain kerawang nak buat baju kurung pun ada juga.


Tengok-tengok taw. Kalau berkenan, belilah sekali.


xoxo

2 komen:

elydalyla berkata...

sayang!! terharunye. thanks promote. waa suke2! sayang u lbey2. hehe. jom shopping kat ratu kerawang chantek. :)

dhiera berkata...

sayang kamu juga ili!!