Isnin, 7 Mei 2012

Isnin yang blues je

Salam pembuka bicara..


Monday blues la. Lagi-lagi, pinggang ni sakit je dari semalam~ Adoyai. Kawan-kawan breakfast apa hari ni? Saya tak tahu nak breakfast apa. Tengok apa yang tunang nak belikan nanti. Tapi kan saya sangat teringin nak makan ini lah.




Bercicah kan ini.





Ampun... Asal buka blog saya nampak makanan je kan?


Meeting hari ni pukul 9.05 pagi. Sekarang ni, setiap Isnin, Rabu dengan Jumaat ada meeting pagi-pagi.


xoxo

36 komen:

Kakzakie berkata...

Lama kakak tak makan roti jala. Kalau ada mahu aje kakak membeli dhiera..

ciK LyndaWawa berkata...

hahahahahhahahah.....tajuk kita sama....hahahahaha=] selamat berbreakfast.....~

CIK MAY berkata...

x suka la roti jala..muak...blh mkn sikit je..lps tu x blh masuk da..

teha berkata...

roti jala.. sodapp ! :)

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

hoho..roti jala,,sedap2...

J.Syazwana berkata...

sedapnya !!
dah lama tak makan.
hari ni bekfes mihun goreng saje. hehe

CIK MAY berkata...

Dhira, may ade emel kat dhira...nnt check ye..klu blh inform awl kalau nak foot detox tu..

Zakia berkata...

wow sedapnya~

cik dila berkata...

akak!! awat letak gambar roti jala pulak niii. aduiii.. kan da teringin. uwaaaa...

dhiera berkata...

@Kakzakie
akak pun sama macam saya ke teringin~

dhiera berkata...

@ciK LyndaWawa
sama ke? tak sempat nk blogwaling lg..

dhiera berkata...

@CIK MAY
yke? pelik la may~

dhiera berkata...

@teha
sedap kan? teringin tak?

dhiera berkata...

@teha
sedap kan? teringin tak?

dhiera berkata...

@♥ Cmª shIemª ♥
nyum nyum

dhiera berkata...

@J.Syazwana
kan..dah lama jugak tak makan ni. kite makan karipap je pagi tadi~

dhiera berkata...

@CIK MAY
kite baru cek td may. kite dah text may pun~

dhiera berkata...

@CIK MAY
kite baru cek td may. kite dah text may pun~

dhiera berkata...

@Zakia
nyummy!!

dhiera berkata...

@cik dila
pls buat untuk akak, dila...

HeNRieTTa JoSe berkata...

mnday xsmpat bfast...esok insyALLAH...

mizzura berkata...

aduh...tenet slow...penat tunggu gmbr loading... Tula yg mks berblog..mls menunggu...kiki.. Alasan tak hengattt...

dwaty berkata...

dah lama tak makan roti jala... huhuhu

cikguNae berkata...

Wah!
ada lagu sesuai untuk makanan ini
"jang-jang jala, jala itik jala ayam..."
pernah dengar dhiera? haha

Cik Anita berkata...

Alamak roti jala! lama gila x makan benda alah ni. Tetiba rasa cam teringin~ huh

Afzainizam berkata...

Roti jala wehhhhh... lama gak tak menjamahnyerr saya suka bila cecah kuah sadin.... klu 8 keping sekali ngap jerrr
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy repair seat kereta berlubang

Iena Eliena berkata...

salam
singgah sini:)

jom join 1st giveaway by cik iena
http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

aReLaN berkata...

lama tak pekena roti jala.rindu lak roti jala mak buat.wuuuuu

Jue berkata...

pergh mantap
kecur air liur aku waktu taip komen neh haha
#rindu aku x?haha

amna berkata...

assalam :)

sedapnya kak dhiera.. nasib baru je lepas makan nasi klu tak tkluaq air liuq ni :D

Hanie Dew berkata...

fuhh..nasib baik aku kenyang jadi tak terliur. kekekekeke

syahirooAhmad berkata...

uit... sedapnye... hari2 meeting makan sedap gini mau demuk dibuatnya... :D

nabilah_2908 berkata...

hrumm...sedap juga kan...sy pun dah lama tak makan roti jalan ni..huhu..

aleen aiden berkata...

Ya Allah, roti jala. sedapnyaaaa

cik mun berkata...

menggoda betol roti jala tu..lapar..huhuhu

mama aini berkata...

lamanya mama tak makan roti jala tu..hu2x..