Selasa, 29 Mei 2012

Makan-makan dekat Nando's Sunway Piramid (first time ni!)

Salam pembuka bicara..


Baru ingin dapatkan rentak berblog balik. Sekejap busy, sekejap tidak.


Hari tu, saya ada la pergi makan-makan dengan kawan seuniversiti dekat Sunway Piramid. Sebenarnya, konon-konon jamuan orang bujang. Salah seorang dari kami akan menamatkan zaman bujangnya dan salah seorang nya pula adalah mommy to be. Insyaallah, kawan yang sorang ni akan dapat baby end of this year. Ada seorang lagi. Insyaallah nak puasa ni due dia tapi sekarang dia menetap dekat Kuching, Sarawak. Jadi, tak dapat lah nak join kami kami berhibur ni. ngee


Lama gila kitorang decide nak makan kat mana. Sambil-sambil berfikir tu, boleh la tunggu pasangan mommy to be dengan daddy to be sampai. Husband kawan saya balik kerja lewat sikit hari tu. Last-last, kami makan-makan dekat Nando's. First time makan kat sini. Kesian kan? Kami pilih set for 4 pax. Ikutkan nak pilih set for 6 pax tapi takut husband kawan saya ni, tak selera pula nak makan kongsi-kongsi. Yang gegurl memang la tak kesah.






Komen orang yang baru first time makan nando's ni adalah "saya suka lagi kenny rogers." Peace!


xoxo

19 komen:

sweethOneY berkata...

Saya tetap suka Nando's lagi. Setengah orang tak suka Nando's sbb sos dia tu ;D

LYAfrina berkata...

lya pon x pnh lg mkn kat anndo's ni.. owhh KR lg best yer

HeNRieTTa JoSe berkata...

sama....rietta lg suka KR dari nandos....

sarah mohamad berkata...

Saya pun suka keni rojes lagi kekeke :D

belogkiter berkata...

nando's? always my favourite

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

nandos sedap gak..tp harga prefer more to kenny..hehehe

cik dila berkata...

Tak sedap ke kak?
Tak pernah lagi mkn dkt Nandos ni. Biasalah, tak mampu. Haha.

syahirooAhmad berkata...

makan tak hajak.. hehe

eh eh.. pernah baca tak artikel ni? saya pun tak berapa pasti..

http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2011&dt=0616&pub=Utusan_Malaysia&sec=Dalam_Negeri&pg=dn_05.htm

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

seumur hidup ak xpernah makan lagi kat nando.. lalu depan kedai je... hehe.. orang kampung kt kn :)

Juliet_iRa~" berkata...

hye k.dhiera!!!!!!!!heee

nando's mmg kureng sikit dr kenny..harga pn lag mahal...so baik makan kenny..ahha ;p

KhaiRin : anies berkata...

tayang je ke? x mo share?? ;-)

aReLaN berkata...

saya pon lagi suka KR dari nando's!!!huhuhu

Woofer Storm berkata...

tak pena makan lagi nando.yang pasti KR lagi sedap walaupun harga boleh tahan^^

slm mlm^^

wan nurul hezrina berkata...

saya nandos mmg tak pernah try.kenny dah=)tak bape masyukk ek rasanya?

Ili Dalila berkata...

dira sygg...bestnyeee korang..
wuwuuu x dpt join. :(

ctk berkata...

waaa...nampknyer ct lg kuno...nando xprnah...kenny roger pon xprnah...hehe...

mama aini berkata...

mama tak pernah makan lagi kat nado`s..kenny rogers adalah makan !!!..hu2x..

Hanie Dew berkata...

ohh...nandos..sedap eh..extra hot peri peri souce.. pheww..

kenny roger pun sedap gak..

ala aku ni yang penting ayam,sedap aje. =p

Afzainizam berkata...

kenny aku tak suka lah kalau nandos ni ada sedap sikit bagi tekak aku lahhh

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy spray paint caliper brake disk kereta