Selasa, 22 Mei 2012

BE : Maxis iPhone 4S Refresh Extension

Salam pembuka bicara..


Ada sesiapa berminat dengan iPhone 4S? iPhone 4S dah keluar kan? Ada sesiapa teringin nak beli?




Nak tahu apa pakej terbaik yang ditawarkan oleh Maxis? Tengok sini ye. Serendah RM 79 you all.. Murah kan? Boleh guna easy payment plan jugak kot.


Spesifikasi nya pastilah lagi bagus dari iPhone lain kan? Nak tahu lanjut, klik sini ok!


Terima kasih nuffnang bagi BE baru. Terasa nak cash out la yang lama tu ke cash out dah dekat nak kahwin nanti? Konfius la.. Azam baru menjelang 1 Rejab nak up entri untuk setiap BE yang diperolehi. Ok tak? Ngee..


Siapa yang berpuasa, selamat berpuasa! Nanti kita buka sama-sama ye.


xoxo

16 komen:

HeNRieTTa JoSe berkata...

wah...BE lagi.....tahniah dhiera....

::Aja:: berkata...

beb..BE tu ape? xnmpak ape2 pon.hehe

KhaiRin : anies berkata...

tingin pakai 4s tp da tawar ati dgn meksis ni...

nini berkata...

bestnya kalo dapat satu dak....

Hanie Dew berkata...

tak minat ipong.. hhihihihiihi...

samela kite pose jugok.

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

x minat ipone..hehe..congrat dpt be..
cma xblh pose la..ruginya.. V_V

selamat berpose ye..

J.Syazwana berkata...

tak mampu lah nak pakai iphone. pakai samsung je. huk huk

BP Boy berkata...

tgh masyuk la tuu.. ape lg, blanje la saye mkn best2.. hehe

Kasih Salina berkata...

untung dpt BE..best tu..

cikguNae berkata...

Salam dhiera,

kena belanja ni...
Selamat berpuasa Rejab...

aReLaN berkata...

hohohoho..nice.tahniah.moga terus meningkat la earnings BE tu ye.

mama aini berkata...

assalam dhiera..tahniah dpt BE..
selamat berpuasa juga..cantik kan iphone 4 S tu.. :)

Woofer Storm berkata...

tak mampu nak pakai iphone..biasalah keja kilang je..thniah sis nak kwin dah..

#sy ada amik gambar kwin,tapi dulu skg malas dah..main untuk suka2 je pun,dulu sy ada time shoot kwin.. ada masa sy up gmbar kwin ye,tapi bukan semua la..bab banyak sngt aurat terdedah,tak pasal2 blog bnyak buat dosa..salam kak..

Myra Jay berkata...

Selamat berpuasa..

Thniah untuk BE baru, moga makin masyukk :)

Afzainizam berkata...

uihhhhh mmg hajat hati nak sambar tapii duitnyerrr jer tak aderr

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy repair door trim kereta

ctk berkata...

tahniah dpt B.E lg....rezki nk kwen kot...hehehe...

berminat gk ngan enset tu tp pulusnya xdak..hehehe