Jumaat, 24 Disember 2010

balik kampung..yeay!

Salam pembuka bicara..

Semua orang sibuk cakap pasal bola tapi saya sibuk nak cakap saya nak balik kampung. Dah lama saya tak jumpa istilah balik kampung sejak habis belajar ini. he. Even masa belajar dulu pun saya guna istilah balik rumah. hekhek. Kira dah lama juga lah kan tak guna istilah balik kampung ini. he.

Sebelum lupa, saya nak bagi ombak pada lynkin84. Terima kasih jadi pembaca di sini. he

Sedikit excited untuk balik kampung sebab dah lama tak ada istilah balik kampung dan tidur di kampung.

Dan makin excited sebab dapat jadi salah seorang yang membantu dalam majlis kahwin. Dah lama tak melibatkan diri dalam mana-mana kenduri kahwin. Selalunya, datang jumpa kawan-kawan, makan-makan, tangkap gambar banyak-banyak dan balik. Ini memang kebiasaan saya. Tapi masa majlis saya memang confirm-confirm melibatkan diri. he.

Tapi saya jadi kurang excited bila memikirkan saya perlu memandu untuk sepanjang malam ini. aishh.. Sebab saya ditugaskan untuk balik ke kampung awal bersama nenek saya dan adik saya. Korang mesti sedikit pelik. Saya memang tinggal sekampung dengan nenek saya. Dan hari ini, kampung yang saya maksudkan adalah kampung arwah moyang saya. he.

Mood: excited. xoxo

3 komen:

zuljengka berkata...

nak balik kampung jugak..nak ikut leh?huhu..

aisya berkata...

lame lg nk tunggu raya tahun depan baru boleh balik kampung.. T_T

miznogood berkata...

zuljengka: nak ikut ker? ala,saya dah balik ke rumah sudah..
aisya: kali ini balik kampng bersebab..