Jumaat, 11 Februari 2011

event besar lagi~

Salam pembuka bicara..

Selain Karnival WOW Putrajaya, ada satu lagi event besar. Tapi event ini di SACC Mall. Buat mereka yang merancang untuk berkahwin. he. Boleh lah melawat ke SACC Mall hujung minggu ini. Eh, yang belum nak kahwin pun boleh juga pergi. Mana tahu dapat beberapa input.



Saya teringin nak pergi tapi tak dapat juga lah~ Tak pe. Bukan nak kahwin sekarang pun. lalala. Tahun depan harus pergi ye Z.

Punya lah nak sangat pergi sampai saya ingat event ini minggu lepas. Nasib half-way baru teringat tarikh hari itu 5 Feb 2011. Cik nida dah bebel-bebel kat saya sebab salah tarikh. Untuk nida, bulan depan kalau dorang buat area sini kita pergi ea.

xoxo


2 komen:

elydalyla berkata...

dira..kte ngan aja g pameran ni esok.
jom la join skali! :)

dhiera berkata...

nak pergi jugk~tapi Z 2 bebel2 la mcm mak nenek~xpe la.bln depn kalau dorg wat area cn2 baru kte pegi.lagipun, minggu ni nak pergi hot spring~lalalala.
kalau ada yang hot, bagitahu cepat-cepat. nanti kita terbang pergi sana. tapi teringin nak tengok design baju sahrir nurdin 2~