Jumaat, 8 April 2011

Jangkitan KOLONY.com hari ini

Salam pembuka bicara..

Laman sosial KOLONY sepatutnya akan dilancarkan hari ini.

Maka, pagi-pagi lagi (selepas habis calibrate mesin di tempat keje) saya terus buka laman sosial ini. Tapi ini yang keluar. Pada jam 08:22 am ye.


Jadi, saya masukkan lah alamat emel saya. Hasilnya adalah ini.


Hati saya menyatakan laman sosial ini mungkin bukan khas untuk pengguna celcom sahaja.

Apa kata, yang bukan pengguna celcom cuba letakkan alamat emel kamu juga. Sama-sama kita tunggu ye.

xoxo

3 komen:

Mijie berkata...

eh KOLONY..utk pe tu?..mijie x pernah join pn..hehe

Suhami Ahmad berkata...

atok tak tahu pun...utk apo ni ek

dhiera berkata...

@ mijie n atok:
kolony ni maybe mcm twitter kot..he. saya pun x jadi join sebab nama yg saya nak dah ada orang amek padahal waktu 2 baru 1 jam dirasmikan. lepas tu, malas lah nk join. hu