Sabtu, 16 April 2011

Jom rasa kek lapis sarawak!

Salam pembuka bicara..

Ada sesiapa yang teringin nak makan kek lapis sarawak tak? Kamu nak makan kek lapis sarawak yang sedap tak? Kat sini kan ada jual kek lapis sarawak yang sedap taw. [klik sini]

Semalam kan sampai-sampai rumah ada satu parcel atas nama saya. Excited la.

Sekali itu, mak saya balik dari ambil adik saya yang pergi kelas tambahan terus masuk rumah, suruh cepat-cepat buka parcel tu sebab dia tahu mesti ada kek lapis sarawak dalam parcel itu.

Apa lagi layan gambar la. eh, tapi gambar ini dari website kek lapis ni. Sebab saya lupa nak transfer gambar yang tangkap semalam.

Saya beli.
1. kek lapis coklat chip

2. kek lapis peppermint

3. kek lapis masam manis

Z pula beli.
1. Kek lapis cadbury

2. kek lapis peppermint yang sama macam saya juga.

Semua kek ini sangat sedap especially kek lapis sarawak peppermint itu. Sangat marvellous tahu.
Ingat taw, kalau nak beli kek lapis, yang peppermint tu sangat recommended ok! Mak saya sampai tak bagi habiskan sebab dia kata kalau habiskan hari ini, besok tak dapat makan lagi. Sabar je la.

Harga pun murah je. Kalau nak beli contact la en mizie ni. [klik sini] hu. Dia pun blogger juga.

Dorang pos guna nationwide. Cepat je sampai rumah. Mak saya kata parcel tu datang sekali dengan teksi. Apa lagi cepat lah beli. Beli taw!

xoxo

10 komen:

Nava Kishnan berkata...

Delicious in taste the kueh lapis from Sarawak and very creative flavours now.

dhiera berkata...

@ nava kishnan: u must try the peppermint one~the most delicious..

mama hani berkata...

hmmm...sedapnya...

dhiera berkata...

@mama hani: try la cuba..

Mijie berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Mizie berkata...

Salam dhiera..wah thanks a lot dhiera coz sudi promote kek lapis mizie..:)

dhiera berkata...

huhu..welcome dear~tak salah kan tolong menolong. ceceh~

Mizie berkata...

emm..btul2..x salah x salah..:)

Tanpa Nama berkata...

eh ni guna butter jenis apa ya? local ker import....jamin halal?

dhiera berkata...

@ Tanpa Nama : halal.. boleh baca kat website kek lapis ni.

http://warnawarnikeklapis.blogspot.com/