Jumaat, 8 Jun 2012

Pandu lah secara berhemah

Salam pembuka bicara..


Belum sempat nak blogwalking secara pukal. Nak update pun rasa nak update laju-laju. Geram bila ada orang tak reti nak memandu secara berhemah. Lepuk kang!


Rasa nak pasang sticker dekat teksi ni dekat kereta sendiri.




xoxo

13 komen:

MAY berkata...

ikikikiki..nak bt mcmne..angin org lain2 kan...

x smpt jugak nak bw..pagi n lunch hour je sempat..tu pun tak lame..

NIZAM berkata...

kan best kalo sume pemandu kat malaysia memandu berhemah. takde la sume nk stress atas jln kan.

KhaiRin : anies berkata...

diorg ni spesis x reti membaca

HeNRieTTa JoSe berkata...

uiks....sabar....bleh jew pnjam dr abang teksi tuh....hehehe...

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

mmg masalah kesedaran sivik...meh nk pinjm lekat kat keta cma gak..

sweethOneY berkata...

Ohhhh kita paling pantang orang overtake melulu, pastu pesyen yang tak bagi signal ni

ctk berkata...

ni yg buat ct takot bawak kete..huhuh

BP Boy berkata...

kadang2 kita ni punye la jage, drive baik2.. tp klu other drivers bwk mcm hantu, our safety pon still terancam kan.. adoii

Pocket berkata...

orang nak baca sticker ker nak drive? hehehehe,, kang banyak plak alasan orang xcden... kata dok baca bumper sticker orang :D

hahahah

mama aini berkata...

ehem..macam2 perangai manusia ni dhiera..he2x..

amna berkata...

hehe..
mind set kita ni kan.. aduhai.. pelbagai :)

Hanie Dew berkata...

aku pun sgt anti dgn org yg suka langgar peraturan. kete biasa nak lalu kat lorong bas dan teksi,di laluan kecemasan. adoi..susah sgt ke bak ikut peraturan?

Afzainizam berkata...

eeemmm bahaya kalau potong dan cilok-cilok plak... terutama motorsikal

cuma kesedaran sivik pemandu kat sini agak kurang...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy spray paint caliper brake disk kereta