Isnin, 4 Jun 2012

Isnin oh isnin..

Salam pembuka bicara..


Hujung minggu penuh dengan event orang kahwin. Letih kaki. Berjalan sakan dengan adik dan tunang pun iya juga. Adik saya siap cakap dekat tunang "naseb la kita shopping dengan orang perempuan"




Semalam pula jadi pengapit untuk my bestie. Walaupun saya pengapit tapi letih juga kot. Bila tengok gambar Z ber'massage' terasa macam nak pergi massage pula. Penat~


Cerita real wedding my bestie ni nanti-nanti la. Cerita wedding anak mamanorlara pun tak update lagi~ haha


xoxo

15 komen:

MAY berkata...

wiken pun g wedding jugak..

ckp pasal pengapit...CM punye wedding belah laki takde pengapit pun..sob3..sedih..sbb sume org malu2 kambing nak jd pengapit!tah pape..

Syazwani Khirizan berkata...

http://syazwanikhirizan.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

awak kene tag :)

Syazwani Khirizan berkata...

http://syazwanikhirizan.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

awak kene tag :)

KhaiRin : anies berkata...

JJCM ka? ;-)

HeNRieTTa JoSe berkata...

wah...pas berurut...tdo.l..cam best jew....

Kakzakie berkata...

Berurut kalau penat memang best rasa lenguh pun hilang...

CintaZulaikha berkata...

isnin yg bosan....huhuhu

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

soooooo release... :)

Hanie Dew berkata...

aku pon letih wedding sana sini.sehari dua tiga wedding nak attend..terkejar kejar..tp seronok tgk pengantin cantik cantik. makan ayam goreng lagi ..wuuhuuu...

ctk berkata...

biaselah, cuti2 neh, mmg pnuh ngan event2 kawen :D


*amboi, syok betoi bermassage yer..

rulze berkata...

nasib baik orang kawin time cuti je.. kalau tiap2 hari abis la,,
hehe salam ziarah.

:)

semutsengal berkata...

haa,

cuti sekolah mmg banyak kenduri.


yeah !

aReLaN berkata...

syok betul massage.kalau kuar jalan shopping ngan pompuan memang letih tapi layankan jela.hehehe

mama aini berkata...

ehem..dah belajar jadi pengapit ya..ha2x..lepas ni jadi pengantin pulak kan?.. :)

Afzainizam berkata...

oohhh BF tu nampak letih sanga tu... siap berurut syok gak tu... macam nak lena dibuatnya

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy spray paint caliper brake disk kereta