Selasa, 5 Jun 2012

Makan-makan dekat Pak Ngah Sup Utara, Bukit Kemuning

Salam pembuka bicara..


Kejap lagi ada meeting, jadi update laju-laju.


Ada kedai ni jual sup memang sangat terbaek. Yang penting, sangat banyak isinya. Kalau saya order satu mangkuk, yang perabes kan sup saya adalah tunang sebab saya tak larat nak habiskan. Boleh bayang macam mana isi dalam sup ni? Setakat ni, tiap kali datang sini, saya akan order sup daging dan nasi putih je. Pergh.. sup dia memang sangat terbaik!




Inilah tempatnya Pak Ngah Sup Utara. Yummy!! Lokasi di Batu 6, Jalan Bukit Kemuning, Seksyen 34, Shah Alam. Setakat ni, saya datang waktu tengah hari. Petang dan malam saya tak pasti dia buka ke tak. Pergi la rasa sup kat sini. Sedap woo..


xoxo

16 komen:

Hana Soffelia berkata...

Terliurnya..

HeNRieTTa JoSe berkata...

huhuhu....demam2 nieh, sedap klu mam sup nieh....

CintaZulaikha berkata...

huyoooooo gear box tuuuuuu...cedap2

aReLaN berkata...

mana gambar sup nya???hehehe

sarah mohamad berkata...

Dah penah makan sini rasanya dkt adtec shah alam tu kan heeee =P

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

wow..sup tulang ni peberet en asben...
buleh la try..

~SaL IjOu~ berkata...

ahah..da x jauh ngn shah alam..harus cuba juga ni~ ^^

Cik Lia Lomi berkata...

jauh benor shah alam tu..heeeeee

Cik Anita berkata...

memang feveret makan sup-sup nih..tapi mana pic sup? huuu

ctk berkata...

alamak..jauh la plak..lau ct g sne nti, nk try lah :D

nazirah berkata...

wah menarik.. harus pergi ni hee ;)

mama aini berkata...

thanks dhiera tentang info ni..

Hanie Dew berkata...

terliur plak aku.. pdahal baru pas makan.

Afzainizam berkata...

amboi ko sop gear box plakkk... eeehhh lama gak aku tak pekena sop gearbox ni lahhh

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy spray paint caliper brake disk kereta

abahomestay berkata...

Sup dia memang sedap.... kedai tepi jalan besar senang nampak

Tanpa Nama berkata...

Hari ahad buka x kedainya