Jumaat, 22 Jun 2012

Menu baru: oriental chicken

Salam pembuka bicara..


Dah lama tak update cerita makan-makan. Dah lama tak sempat nak blogwalking. Saya terlalu banyak DIY thing yang perlu diselesaikan. Nak berjimat dalam buat kenduri terpaksalah buat sendiri semuanya.


Meh nak tunjuk oriental chicken saya.




Kenny rogers sebenarnya. Khamis lepas, saya pergi makan dekat Kenny Roger's lagi. Well, kenny roger's kan tempat favourite saya dan tunang. Kali ni ada menu baru. Rasa macam nak try tapi sebelum order tanya dekat waiter pedas ke tak? Dia kata ada banyak sayur (best sebab saya suka sayur) tapi tak pedas. Ok terus reject sebab saya suka makan pedas. Tapi pesan kat tunang order sebab nak rasa jugak.




Hidangan sampai dan saya rasa ok je.. Tak ada yang special sangat pun. Makan banyak takut muak pula. Rasa dia masam-masam sikit. Walaubagaimanapun, saya tetap sukakan black pepper. He.


Penat la cari rumah sekarang. Siapa tahu rumah untuk disewakan di kawasan Meru atau Sungai Kapar Indah atau Sementa ke?


xoxo

24 komen:

::Aja:: berkata...

good luck utk pencarian umah sewa.hik3..amir kata..tetibe die malas..suh zul cr sendiri.balik keje petg2 g round SKI or meru yek.mcm die buat..kikiki~

MAY berkata...

ingtkan menu bt kat umh...DIY jugak kan..heheh

carik umh sewe mmg penat..ari2 tgk di Mudah.my..tapi bile kol je da ade org booking..nyampah...da dkt2 kawen br dapat umh..tapi end of march...april terus angkat brg..tapi tak sempat kemas sbb da nak cuti kawen..

ciksusu berkata...

kte pon suka blackpepper! ;D

mama aini berkata...

assalam dhiera..ehem bzz buat persediaan majlis ya !!!..sempat juga lagi menjamu tekak dgn kenny rogers yg sedap tu ya..hikk2x..

HeNRieTTa JoSe berkata...

hehehe....sama lew...rietta suka black paper juga...

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

herm..lama x p mkn kat kenny..rindu kuah blackpepper nye..

rumah sewa area meru? huhu..maaf cik dhiera..x tau...

nabilah_2908 berkata...

lama tak makan kat sini..huhu.. :)

erm...bab rumah tu...pernah try tak cari kat mudah.my ?

banyak juga pilihan kat situ.. :)

L berkata...

L xpenah makan pun.. hehe.. sori tak tau..=D

jom singgah sekejap..=D
http://lolz-l.blogspot.com/2012/06/still-jahat-walaupun-dah-solat.html

Sufia Mahzan berkata...

Saya pun suke black pepper.. Kalau oriental ni mcm x feel lah..

bukankosong berkata...

makanan owg kaya

haha

Lia berkata...

Heheee. Biasalah iklan kat menu nmpk cantik je kan...

aReLaN berkata...

saya pon tak lama lagi kena cari rumah gak ni.hmmm..uish..ada menu baru.kena try gak ni.huhu

Cik Anita berkata...

lama dah tak makan kat kenny rogers ni, entah nape silapnya sebab tersalah oder dulu kat sini..so dah tak minat sangat dah nak makan kat sini..hehe

BENA berkata...

boleh geng. bena pon suke makan pedas je. kalo mkn manis2 xde rase pedas ni rase xde selera. huehuehue :)

syafiqakarim berkata...

black paper sedap kannn.mihmih
rumah sewa area klang?em.
nanti ada iqa roger ^^

syAzAnA berkata...

aaa, nampak sedappp! ni yang teringin nak makan Kenny ni!

ctk berkata...

xpernah lg rase kenny tu..huhu


*hope jumpe uah sewa tu..nk tolong, xkenal tempat..hehe

Woofer Storm berkata...

smoga dapat cari rumah sewa ye..

Rtp Farra Arisha berkata...

awesome! sebelum ini Arisha jarang singgah makan di Kenny Rogers Roaster. tetapi kali ini would like to have a try on it, rasanya yang masam-masam sikit membuatkan Arisha ingin mencobanya. :)

budak kacamata berkata...

nampak cm cdap..dhiera try la wat sendiri plak..hukhuk..apepon, juz nk wish moga preparation kwen berjalan lancar..bru dpt bw dgn tenang..da abeh exam..dan yg paling penting, da abeh blaja..hukhuk

Afzainizam berkata...

Kenny Rogers Roaster jarang bebenar singgah.... eeemmm kadang kala makan ayammm aje mmg rasa muak...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy paintless dent removal

Hanie Dew berkata...

ni resepi chef ismail kan. biasa aje rasa die.

Hanie Dew berkata...

eh alamak silap bukan resepi chef ismail, aku ingat chicke rice shop td.

Jue berkata...

aku pon lg prefer black pepper beb..feel lg lebih banding mkn yg ni

mashed potato dia sdap!