Khamis, 28 Jun 2012

Jadikan sticky album sebagai hadiah!

Salam pembuka bicara...


Sekarang kan musim mega sale, orang selalu kata perempuan dengan sale tak boleh dipisahkan tapi perumpamaan ini memang tak boleh pakai untuk saya sebab saya seorang yang jarang-jarang bershopping. Haha. (sila percaya!)


Semalam saya baru je beli satu promotion dari groupon. Ala, promo untuk cetak gambar saiz 4R je. Disebabkan saya rasa promosi ini sangat murah pasal tu la saya grab. Haha. Tunang saya tak tahu lagi tapi disebabkan dia akan baca blog ini jadi untuk Z "hei hei, saya beli promotion untuk cetak 300 keping gambar tu. Sorry. Saya janji saya simpan duit saya lepas ni" Ingat nak buat present untuk member yang bakal mendirikan rumah tangga nanti. Saya doakan kawan saya dan pasangannya cepat-cepat lah kahwin.


Kali ni nak buat sticky album pula~




Murah taw kawan-kawan. Nak beli? Meh klik sini.


Owh, bila nak gaji ni? Lambat ye


xoxo

16 komen:

pena rozie berkata...

hahahaha... memang betul. PR pun dah stand by nak shopping sakan ni...

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam dhiera.. sihat ??
Ermm..sekarang dah trend guna sticky album ni…
Sgt diyorkan buat mereka2 yg suka bergambar dan simpan utk kenangan..

Err…cma kadang2 kak sopink..kdg2 tak… hehehe

HeNRieTTa JoSe berkata...

groupon pixa joy....mmmg ok service dorg...harga pown klu sale, mmg sgt mrah...berbaloi..

nazirah berkata...

hee kte taw ni kte taw ni
kt grOupon ngat nak beli tp
tu la takut en. tunang marh,

so tak jadilah hehe

KhaiRin : anies berkata...

nak beli jg tp x tau nk letak pic apa hehehe

wan nurul hezrina berkata...

seronokkan dapat tgk gambar2 kenangan..siapa nak gambar cpt2 grab grupon2..

lavera berkata...

waaahhh ~ banyaknyer .. winkwink .. :)

Kancil 8349 berkata...

terima kasih kembali....memang betul tu..perempuan dengan shopping ndak dipisahkan

Cik Lia Lomi berkata...

sticky album macam mana tu?? tak up to date betullah Lia ni kan??? heeee

aReLaN berkata...

untuk saya ke???hahaha...

Hanie Dew berkata...

unik jugak hadiah ko. untungla kawan ko dpt hadiah sticky album.300 photos lak tu.

syafiqakarim berkata...

best juga ni

MAY berkata...

hadiah utk sy??

mama aini berkata...

ehem skrg ni kebanyakan org guna sticky album.. :)

Afzainizam berkata...

rasanya mmg ramai org guna sticky album.. mmg bagus gunakannya tu...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy pemasangan lampu daylight

Jue berkata...

sticky album tu sgt in trend now kan..aku pon pnah memendam rasa nak ada satu..lucu bc part ko bgtau tunang tu haha