Isnin, 7 Januari 2013

oh.. my baby!

Salam pembuka bicara...


Ok. Sorry ini adalah baby kawan saya. Sangat lah comel si kecik ni. Geram. Rasa nak cium-cium je. err... Rasanya semua geram kot kalau jumpa baby. Sebenarnya, inilah first time saya pegang baby yang sebulan. Catat rekod! hoyeah.. Kalau tak baby dah umur 5 bulan baru saya berani pegang.




Kenapa ea ada kekuatan nak pegang? Tah la. Tiba-tiba rasa nak pegang. Mungkin sejak ada timbul rasa keibuan kot. Hahaha.


xoxo

11 komen:

Zakia berkata...

hehe xpe..tak lame lagi pegang baby sendiri :)

Hana Soffelia berkata...

Sangat comel both of you. Dah ada gaya tu bakal ibu mithali. ekeke

Miss Nurun berkata...

cm letihnye baby tu.

HeNRieTTa JoSe berkata...

alaa comeinya....tak lamer lagi bleh la pgg bby sndiri....

PSS....haah mmg chantek taman bunga kt sna...xrugi pergi....

Kakzakie berkata...

Kenalah belajar dhiera sebab tak lama mungkin dhiera dah kena pegang baby sendiri kan....

Nory Zoulkefle berkata...

alololooo...comeyyynyer baby...teringin gak nak baby sndrii...hehe

::NureeN:: berkata...

tu maknanya... dah ready la tue.. hehe
in shaa ALLAH ada rezqi :)

Myra Jay berkata...

Kena belajar/praktis pegang la Dhiera, pasni tak kekok pegang baby seniri :D

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam Dhiera..
comelnye bby.. :)tahniah buat kwn yg baru bersalin tu..

hehhe..naluri keibuan..x lame lgi turn dhiera plak :)

ermm..dah lma x bau bby..rindunye.. :)

BENA berkata...

eeeee comi la baby . kite dah tak sabar nak jumpe baby baru. heee :)

wan nurul hezrina abd halim berkata...

rugi kalau tak pegang baby=)seronok dapat pegang=)