Khamis, 8 November 2012

Tak dapat main boling dah.

Salam pembuka bicara...


Rutin baru sejak kahwin. Sebulan sekali aktiviti ini mesti ada. Hubby saya memang jaguh boling. Kalau main dengan dia tak pernahnya menang. Selalunya dia akan main dengan kawan-kawan ofis. Saya tukang teman je atau dia main, saya window shopping!



Kadang-kadang tu nak juga main tapi sejak baru pregnant ni memang tak la main menda alah ni. Rindu pulak nak main.



Besar nya kaki suami. Atas ni, gambar sebelum pregnant dan baru-baru kahwin. Nak main, nak main.


xoxo

11 komen:

cik dila berkata...

Akak dah pregnant??!! Alhamdulillah..Tahniah2! Jaga diri and baby dlm perut elok2. :)

Kakzakie berkata...

Kakak pernah mendapat naib juara di tempat kerja kakak (masa tu kerja resort) main bowling walaupun masa itu kakak mengandung anak no. 2 dah 5 bulan. Letih tapi seronok. Yg penting asal jgn jatuh aje... cari bowl yg kita mampu angkat dhiera...

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam..hai mummy to be ! :)

hehe..puasa bowling utk sementare waktu..mmg x sesuai preggy mom men bowling...

en hubby kita ade hobi yg sama..la.. 'bowling' hehe..

take care tau..:)

Myra Jay berkata...

Take care ye dear, kurangkan aktiviti lasak tu..
Nanti dah bersalin baru main bowling balik na ;)

BTW tahniah ye ;D

nabilah_2908 berkata...

wah...dah pregnant dah..? tahniah.. :)

eila fazdli berkata...

da pregnant...?? alhamdulillah...rezki awl....best nyer....congrate yerk dhiera... take care......

sweethOneY berkata...

Hihihi dah announce dia pregnant, congrats dear !

Kasih Salina berkata...

akak langsung tak pandai main bowling..

ctk berkata...

xthu lak akak tgh ngadung da...tahniah ye...nanti lepas pantang main la...hihi

wan nurul hezrina berkata...

wahh preggy dah?bape bulan2?jaga diri elok2 jangan angkat berat2

mama aini berkata...

mama tak pandai main boling..hu2x..
tahniah..dah nak dpt `adik baru`.. :)