Jumaat, 12 Oktober 2012

Geramnya duit ni..

Salam pembuka bicara...


Siapa ada masalah untuk mengira duit baru yang Bank Negara bagi? Stress betul kalau mengira duit ni. Asyik melekat-lekat je. Nasib lah kalau pergi bayar barang terbagi extra tapi kita jugak yang rugi. ermm


Ni la duit yang buat saya geram ni. Asyik salah kira je.




Korang ada rasa yang sama macam saya?


xoxo

14 komen:

sweethOneY berkata...

Dah rasa lama hari tu especially time raya !! yelah nak cepat kira duit raya kan, melekat2 karang ada budak dapat lebih pulak hahaha

tp mmg duit baru ni suka melekat

aReLaN berkata...

memang duit baru ni kuat betul melekat.seyes tak suka.wuuuu

along berkata...

duit baru memang macam tu.. melekat2.. kadang2 tersalah kira.. sabor je lah..

Run Away berkata...

lama nyer tak singgah sini...;d...duit baru cantik..tapi rasa mcm duit mainan jew...;d

fazlien berkata...

Duit baru ni saje je menguji kesabaran kite..hehe;)

fazlien berkata...

Duit baru ni saje je menguji kesabaran kite..hehe;)

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

he3...samelah cma...duit yg btl3 baru kuar dari bank mmg lekat..x perasan masa nk byr tu ade 3 helai melekat sekali... huhuh..

Apple Pink berkata...

Ye.. and the worst think.. I tersilap bagi duit RM50 for brg yg harganya rm1... :( naseb baik org Malaysia ni jujur... another case, argue dgn org kedai, about balance rm 20, I ingt dia bg rm10.. hahah malu...

the malay male berkata...

RM 1 tu selalu melekat....

mama aini berkata...

cantik color duit baru ni.. :)

BENA berkata...

kite keliru bab duit syiling. seakan sama besarrrrr jer semua. hee :)

lala yusof berkata...

memang melekat duit ni...kekdg mmg kira3x utk pastikan xde yg melekat

bintanghati berkata...

oo ..mmg ade

♥ Elin ♥ berkata...

selalu sgt!!

lepas tuh konpius duit 10 dan 20...nasib baik ada org jujur :)