Khamis, 11 Oktober 2012

wedding highlight and album in the house!

Salam pembuka bicara..


Konon-konon nya nak merajinkan diri update entri tapi termalas jugak.


Dua hari lepas, videographer masa saya kahwin hari tu dah upload saya punya wedding highlight. Saya dengan suami asyik dok ulang-ulang je video tu. Bila tengok video tu, tak sangka dah sebulan lebih kahwin dan terasa nak repeat moment masa kahwin hari tu lagi dan lagi.




Manakala, semalam saya dah terima album kahwin saya dari photographer saya. Sepatutnya, kami nak jumpa dan ambil sendiri album tu hari ahad hari tu. Tapi tiba-tiba photographer saya tu cancel plak. Sedih je. Tapi dah dapat semalam syok la. Jadi, kami tengok album berkali-kali pulak. Hu




Masa nikah dengan resepsi ni, videographer saya adalah dari Anwar Artwork team (videographer selangor) manakala photographer pula adalah Fahmi Zuruugambar  dan rakan dia (photographer perak). Price sangat berbaloi untuk orang yang ada tight budget macam saya ni. he. Nah tengok wedding highlight saya.




xoxo

10 komen:

CintaZulaikha berkata...

bestnya ada album gambo camtuh..

Zura berkata...

mmg saat yg indah...lawalah pict2 tue...

Kakzakie berkata...

Suka kakak tengok Dhiera. Mestilah nak ulang-ulang sebab baru dapat kan. Apa lagi Dhiera dan suami..

nabilah_2908 berkata...

auuu...so sweeeet....sengih sendiri tgk video ni.. :)

tahniah Dhiera...moga bahagia hingga ke syurga..amin.. (^_^)

aReLaN berkata...

ala...saya tak dapat lagi.papepon selamat pengantin baru.sori lambat.dah lama sangat tak blogwalking.hmmm

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam dhiera...
punyelah lama cma tak menyinggah cni.,.huhuh..

tahniah buat dhiera dan hubby..
harap x terlambt utk ucapkan selamat pengantin baru..

sweet nye tgk video tu..dan you look so beautiful on your wedding day..seri pengantin!

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam dhiera...
punyelah lama cma tak menyinggah cni.,.huhuh..

tahniah buat dhiera dan hubby..
harap x terlambt utk ucapkan selamat pengantin baru..

sweet nye tgk video tu..dan you look so beautiful on your wedding day..seri pengantin!

cik dila berkata...

hehehe,nak kawin jugak.. :DD

Apple Pink berkata...

Nice video...Nice TV oso.. =)

mama aini berkata...

ehem mama dah tgk video ni..sgt indah saat itu kan?.. :)