Selasa, 3 Julai 2012

Fresh from oven: Simply Delicious

Salam pembuka bicara...


Apa perasaan korang bila tengok ini?


Baby lasagna


Crispy on the outside, soft on the inside. Filled with tasty beef bolognaise and gooey cheesy yummy yummy. Surely will melt your heart.


Choco stick




Cinnamon roll



Portugese Egg Tart


Comes with crispy puff pastry.


Chicken pie


Crispy puff pastry and it's full of mince chicken, potatoes, carrots and onions.


Red velvet cake



Macam mana tempting tak tengok semua makanan ni? Meh sini duduk dekat-dekat, nak share ni. Semua ni fresh from oven hasil dari Simply Delicious. It's bakery shop guys! Kalau rupa pun dah cantik, Insyaallah hasilnya tidak akan mengecewakan korang.




Agak-agak korang rasa nak buat Candy buffet ke? Yang nak kahwin atau bertunang tu nak jadikan hantaran ke, jangan malu-malu, jangan segan-segan untuk hubungi


Lisa- 013-310 3277. 
Kalau terus ke FB Simply delicious. [tekan sini]
Atau terus ke: 74-B, Jalan Pahat J 15/J, Dataran Otomobil, Seksyen 15, 40300 Shah Alam, Selangor


Untuk 10 pelanggan pertama, ada harga istimewa menanti anda. Cepat-cepat. Make an order now! Jangan lupa bagitahu yang kamu tahu dari saya.


xoxo

23 komen:

missSenget berkata...

mak aih.. pepagi tgk gmbr2 ni..

baru nk bljr puasa pulak ni..

hhahahahahaha...! abis lah teringat2 smpai buka nnt..

Cik Lia Lomi berkata...

chicken pie dia nampak sedap! tapi jauh sangatlah kat shah alam..

HeNRieTTa JoSe berkata...

yummy....baby lasagna? portugese egg tart....dua dua pown rietta suka....

KhaiRin : anies berkata...

red velvet yg x menahan tu

mama aini berkata...

assalam dhiera..ehem pagi2 dtg sini terliur pulak mama..hu2x..tak breakfast lagi ni..ahaha..

aReLaN berkata...

ala...shah alam ke.hmmm..sedapnya la

aReLaN berkata...

ala...shah alam ke.hmmm..sedapnya la

nabilah_2908 berkata...

nampak sangat2 menyelerakan...

ilaSham berkata...

U make me tempting tau..tak suka...sob3 =_="

Farlisa berkata...

Salam semua...

Happy 2 hear +ve feedback from you guys... thanks 4 all those yg comment...

Btw, if u guys dun mind, leh tlg lis LIKE page Simply Delicious kt FB yer.. =)

for those yang nak order, boleh direct SMS lis 0133103277... xpon leh jek PM kt fb Simply Delicious... sape nak order, kitaorg ade jgk delivery services... =) but, we charge according to the place~ so, dun worry, iAllah korang leh rse jgk!! =P

p/s : I hav good news!! Lis tgh cr 10 couple yang getting married or engagement utk dpt special price for Candy Buffet... =) so, interested?? Please call me yaa!! =)

xoxo

Cik Anita berkata...

seriusss!! tergoda dengan mini lasagna tuuuuuu!

Jue berkata...

kompom ko gelak kalau aku ckp aku p click kat tiap2 tajuk makanan tu sbb aku ingat ade link ke resepi dia ><~

haha

Hanie Dew berkata...

perghhh...sume tu makanan kegemaran aku.esp port.egg tart,chicken pie,red velvet.sllrppp...

banje la!

Ct Aja berkata...

sedapnye.....

nini berkata...

wah wah sedapnya...dah la pose arini...=(

syafiqakarim berkata...

sec 15?
nanti kita pg

HeNRieTTa JoSe berkata...

Salam, Dhiera Rietta tag Dhiera...

http://hati-dan-bicaranya.blogspot.com/2012/07/giveaway-from-dayah-snow-heuka.html

zulhilmi tempoyak berkata...

bleh nega utk raya ni.. ;p

Afzainizam berkata...

uihhhh semua mmg tengok pon terliur...

yuuppp kalau nampak dah sedap tentu lah sedap kannnnn....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy repair bumper kemek kedalam

cik dila berkata...

baby lasagna tu menggiurkan sungguh.. waaaa...

Iefa Ujang berkata...

sedapnyer ! ! ! tat telur 2 . meleleh air liur :)

wan nurul hezrina berkata...

suka tgj..mmg teksture diapun chantik..mmg rasanya sedapkot

Ezad Skytech berkata...

erk...pagi2 da tengok gambar2 ni...lapar pulak rasanya ni...hee~