Isnin, 16 Februari 2015

Projek Suami: Otak-otak

Salam pembuka bicara...


Projek sang suami. Sang isteri tukang support je la kan?


Pergi supermarket survey harga otak-otak.



Kemudian, dia order otak-otak dari kawan dia yang memg jadi supplier otak-otak dekat kawasan Selangor/ KL sehingga ke Kedah/ Penang.



Rasa otak-otak ni pergh... memang terbaik. Sedap! Manis-manis pedas. Masa openhouse raya lepas, salah satu menu adalah otak-otak, Memang licin! Uncle india depan rumah first time makan siap asyik cakap sedap-sedap.



Lepas tu, collegue tempat kerja order pulak 200 cucuk sebab nak buat openhouse. Kawan yang duduk dekat Kemaman, Terengganu siap order 100 cucuk.



Argh.. tapi tak ada pula gambar isi dalam daun.


Siapa nak try?


xoxo
dhiera

9 komen:

Cik Puan Tqah berkata...

dhiera amek kt mana? tqah sllu makan otak2 kempas kt jalan 222 sdp gilers

Dhiera nadhirah berkata...

@Cik Puan Tqah
kawan suami memang jadi pengedar tqah. dia amek dekat johor. ada jugak nama brand dia tapi lupe la. tp bukan otak-otak kempas cuma kawasannya dekat area situ jugak

Khai♥Rin : anies berkata...

uiiiiiiiiii byk nyer otak2...

Cik Puan Tqah berkata...

@Dhiera nadhirah sdpnya.. i loikeee

muis ismail berkata...

x minat rasa otak otak gini..
kami belah kelantan n tganu, otak otak memang ada isi ikan seketul nampak.hehe

LYAfrina berkata...

dapp nyer..
meh la mkn otak2 fresh kat kuala kemaman ni..

nini berkata...

Wahhhhh cammm sedapppp jerrrr

tezz berkata...

Macamana saya nak beli ye. Anak saya nak jual

Dhiera nadhirah berkata...

@tezz
maaf lewat. boleh contact ainol: 0177913638