Selasa, 16 April 2013

Shopping time!

Salam pembuka bicara...


Sepanjang saya menyepi dulu, saya ada belikan kasut badminton baru untuk suami. Dia asyik mengadu kasut badminton dia rosak dan pernah satu hari tu, suami guna gam uhu untuk lekat kan tapak kasut badminton dia. Kesian tengok suami, jadi hadiahkan lah dia sepasang kasut



Hari tu jugak, suami bawa saya pergi sony centre.



Dan dia hadiahkan saya walkman baru. Khas untuk bagi baby dengar ayat al-quran, zikir dan selawat. Mp3 player ni saya pasangkan pada pillow speaker saya.



Dapat CD lagu percuma dari Sony Centre.



Kebesokan harinya, saya reward diri sendiri dengan kasut dari Scholl. Sangat selesa pakai kasut ni. Tak menyesal beli dan berbaloi lah faedah yang dapat nak dibandingkan dengan harga dia.



Minggu selepas nya, saya adalah keluar dengan kawan-kawan uni. Sebenarnya, kami ke majlis perkahwinan kawan uni dulu. Pertama kali keluar tanpa suami dan perasaannya sangat lah tidak best. Balik dari kenduri, kawan-kawan saya ni teringin lah nak cuba cendol durian borhan yang hot meletup tu. Melepak lah di sini dulu.



Bersambung.. (sabar je lah)


xoxo

8 komen:

Hana Soffelia berkata...

Suami dhiera suka main badminton gak eh? satu genglah dengan suami hana. Cuma bila dia pindah sini, macam takde geng je main badminton. Kesian tgk. hehe Hana pun pernah belikan dia kasut sukan memang sangat suka lah bila beli benda yg support hobi dia, terus dia rewardkan hana dengan hadiah. hehe berbaloikan?

HeNRieTTa JoSe berkata...

ekekeke....beb sopping mmg best la....sukeee.....

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam dhiera...
hihi.. bertuah dpt isteri yg penyayang dan concern gini..
kasut scholl mmg terbaik.. nk2 pulak mase preggy..mmg mbantu tapak kaki jadi selesa..

:))

Ema Blog berkata...

panas-panas makan cendol..perghhh... hilang dahaga

dhiera berkata...

@Hana Soffelia
kan hana.. kite pun perasan, kalau beli kan hubby something. nanti hubby bagi present apa-apa untuk kite. hehe

dhiera berkata...

@HeNRieTTa JoSe
ya..rite!

dhiera berkata...

@♥ Cmª shIemª ♥
betul tu cma.. selesa sgt!

dhiera berkata...

@Ema Blog
tahu xpe.. la ni, kejap panas, kejap hujan, sejuk..