Selasa, 4 September 2012

Officially a wife!

Salam pembuka bicara..


Agak lama tak menulis dekat sini. Really miss blogging moment.


Alhamdulillah, selamat disatukan dengan suami tersayang pada 24 Ogos 2012 jam 5.32 petang. Orang selalu cakap debaran nak nikah ni panjang tapi saya rasa betul-betul masa suami dah mula berjabat tangan untuk upacara akad nikah. Lepas selesai, lega selega-lega nya. I really miss that moment.


Saya juga rindu semua berkaitan tentang majlis saya sendiri. Persiapan untuk majlis 2 hari ni betul-betul memberi pengalaman manis buat saya. Lagi indah sebab serba serbi saya buat sendiri. Saya hanya upah vendor untuk video, fotografi, mekap, baju dan bahan-bahan printing.


Paling tak percaya, i'm a wife now. Perasaan macam-macam ada. Letih, rasa macam bahagia macam-macam ada la. Letih masuk rumah baru, letih nak biasakan diri dengan hidup sebagai seorang isteri. Yang paling best, bila solat jemaah sama-sama dengan husband. Saya masih dalam tempoh membiasakan diri dengan tugas-tugas seorang isteri.


Nah amek treaser majlis nikah saya.




Tak sabar untuk our honeymoon ahad nanti! Doakan kebahagian dan keberkatan perkahwinan kami ya!


xoxo

23 komen:

nini berkata...

congratulation.....semoga kekal sehingga akhir hayat....=D

nini berkata...

congratulation.....semoga kekal sehingga akhir hayat....=D

muis ismail berkata...

salam..
barakallah, congrats to u dear
welcome to da new phase of life :)

KhaiRin : anies berkata...

Congratulation dhiera!

Akue Achik berkata...

alhamdulillah...akhirnya bersatu..

tahniah! barakallah..

smoga kekal bahagia till jannah..amin..

:)

ni@ @in berkata...

congrats dhiera..slmt pengantin baru..cpt2 review(^__^)

missSenget berkata...

tahniah..!

xsabar nk tunggu entry penuh ttg majlis..

:)

sweethOneY berkata...

Congrats !!!!! Tak sabarnya nak tengok entry kahwin nnt. Selamat berhoneymoon, pergi Krabi kan? :) Hihihi rindunyaaaa masa dulu !

HeNRieTTa JoSe berkata...

tahniah dhiera....sangat sweet moment tu.....

HazyIsle berkata...

tahniah dhiera..moga kekal ke akhir hayat... ;)

BIE berkata...

Tahniah Dhiera..

Selamat Pengantin baru :))

Moga berbahagia hingga ke akhir hayat. Amin :))

Hana Soffelia berkata...

Congrat dear.. xsangka, anak dara yg i knal through blog, dh jd isteri org.. hehehe welcome to married life.
Psst: pasni welcome to mommy world lak.. ekeke

mama aini berkata...

Tahniah dear..selamat berhoney..honey ahad ni.. :)

** semuga berkekalan hingga keakhir hayat..amin..aritu mama tak sempat snap pic.pengantin sbb hp abis bateri,hp papa tertinggal dlm keta..nanti dhiera upload banyak2 ya..cantik sgt dhiera aritu..Tahniah sekjali lagi.. :)

NIZAM berkata...

Wow! Dah jadi puan dah.

Tahniah, dan selamat hari raya :)

Zakia berkata...

wah selamat pengantin baru dhiera..patut la dah lama tak update blog, busy buat persiapan rupanya..tahniah :)

ciksusu berkata...

sweetnye dhiera :) tak sabar nak baca review ;)

tahniah dhiera :)

bukankosong berkata...

congratsss lah ye

moga berkekalan ke anak cucu cicit

aminnnn

cikguNae berkata...

Tahniah!!! Dhiera...
Semoga berbahagia selamanya...

Cikgu Ma berkata...

tahniah...memang lama awak menyibukan diri dgn majlis..apa2 pun moga berbahagia selalu =)

アヌム berkata...

omedetou..tahniahh =)

cik pha berkata...

mabrookk ^^ muga jadi isteri yang solehah

Myra Jay berkata...

Tahniah dear :)

Nanti letak la gambar lagi ye; )

dhamirah asilah berkata...

tahniah dhiera...sorry late wishes...semoga berbahagia ke akhir hayat