Isnin, 23 April 2018

Selamat Bersalin Anak Kedua

Salam pembuka bicara..


Lama kan tak update?


Itu tanda seseorang telah pun bergelar mak anak dua. Aku la tu.


Alhamdulillah, mak tang sekarang dalam proses berpantang hari ke 32. Dah mula berpantang di rumah sendiri. Anak sulung hantar ke pengasuh. Maka, siang hari ni masa banyak dihabiskan dengan dengan baby girl.


Alhamdulillah juga dikurniakan sepasang dah cahaya mata. Nama anak dara saya ialah Dian Zahraa' bt Mohd Zulhafiz. InshaAllah nanti saya kongsikan birth story dan gambarnya sekali.


Ibu-ibu mengandung jangan percaya kata orang anak kedua akan keluar awal dari anak sulung. Anak kedua saya keluar lambat 2 minggu dari abang. Siap postdate lagi. Hahaha. Abang keluar 39 minggu, adik keluar 41 minggu.


Nanti saya sambung update lagi ye.


Sekarang ni nak plan trip jalan-jalan sekeluarga. Biasalah mak tang mesti terbeli tiket flight nak jalan-jalan.


xoxo
dhiera

14 komen:

iam.umifuzy berkata...

tahniah...tak lama lagi la nk habis berpantang ye dan merdeka...hehe

singgah dari umifuzy.com

Muis Ismail berkata...

alhamdulillah..tahniah
dah ada sepasang. :)

dear anies berkata...

wah tahniah dhiera!! jgn lupa share pic baby dian ya

HeNRieTTa JoSe berkata...

tahniah....

nohas berkata...

Alhamdulillah..tahniah..
dah ada sepasang...bestnya..

Farah berkata...

Tahniah atas kelahiran anak ^^

Ana Suhana berkata...

Alhamdulillah. Tahniah Dhiera .Semoga dipermudah segala urusan.

Izafiza berkata...

Wahh bestnya dah sepasang.tahniah dhiera.

Hans Hanis berkata...

tahniah
semoga segalanya berjalan lancar

Fatin Shahrizam berkata...

Alhamdulillah. Syukur. Tahniah dan selamat berpantang ^^

Nina Mads berkata...

selamat berpuasa dhira... mesti comel baby

aprilia berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

norra berkata...

Tahniah, dah besar la ni kan

Azlinda berkata...

Tahniah