Isnin, 23 April 2018

Selamat Bersalin Anak Kedua

Salam pembuka bicara..


Lama kan tak update?


Itu tanda seseorang telah pun bergelar mak anak dua. Aku la tu.


Alhamdulillah, mak tang sekarang dalam proses berpantang hari ke 32. Dah mula berpantang di rumah sendiri. Anak sulung hantar ke pengasuh. Maka, siang hari ni masa banyak dihabiskan dengan dengan baby girl.


Alhamdulillah juga dikurniakan sepasang dah cahaya mata. Nama anak dara saya ialah Dian Zahraa' bt Mohd Zulhafiz. InshaAllah nanti saya kongsikan birth story dan gambarnya sekali.


Ibu-ibu mengandung jangan percaya kata orang anak kedua akan keluar awal dari anak sulung. Anak kedua saya keluar lambat 2 minggu dari abang. Siap postdate lagi. Hahaha. Abang keluar 39 minggu, adik keluar 41 minggu.


Nanti saya sambung update lagi ye.


Sekarang ni nak plan trip jalan-jalan sekeluarga. Biasalah mak tang mesti terbeli tiket flight nak jalan-jalan.


xoxo
dhiera

4 komen:

Mrs Fuzy Hamid berkata...

tahniah...tak lama lagi la nk habis berpantang ye dan merdeka...hehe

singgah dari umifuzy.com

Muis Ismail berkata...

alhamdulillah..tahniah
dah ada sepasang. :)

dear anies berkata...

wah tahniah dhiera!! jgn lupa share pic baby dian ya

HeNRieTTa JoSe berkata...

tahniah....