Rabu, 8 Julai 2015

Botol minyak masak

Salam pembuka bicara...


Tengah memikirkan cara penyimpan minyak yang paling efficient dalam banyak-banyak ni. Sekarang saya menggunakan botol gambar ketiga tetapi jenis plastik.


Ada sesetengah orang kata pakai botol minyak sedia ada je mudah. Tapi saya tak lalu asyik nak mengangkat botol minyak tu. Setiap kali beli minyak akan beli botol 5kg terus. Mampu? Bila minyak dah sikit boleh la, klo masih lagi baru. Adoi..


Paling berkenan botol yang pertama ni tapi tak pasti mana nak cari. Huu






Kalau korang lagi suka jenis botol yang mana?
Kot-kot la ada yang guna botol antara 3 ni, meh share sikit pengalaman.


xoxo

dhiera

4 komen:

Khai♥Rin : anies berkata...

design tu mcm design IKEA je dhiera...

cik mah berkata...

Cik mah pkai yg beli dekat avon hr tu...

HeNRieTTa JoSe berkata...

mcm kiut je....xpernah lg guna botol myk msak...terus guna dr botol yang dibeli tu je...

LYAfrina berkata...

lya suka guna mcm y dlm jug kaca tu..


salam aidilfitri..
maaf zahir & batin