Jumaat, 10 Januari 2014

Poslaju Flyers Pack

Salam pembuka bicara...


Info untuk semua peniaga online.



Flyer poslaju tu bermaksud plastik poslaju. Kalau yang bukan pelanggan kontrak dengan poslaju memang tak dapat plastik poslaju secara percuma. Peniaga online ni banyaklah kena pakai plastik TQ biasa atau balut pakai kertas atau beli plastik poket dekat luar atau guna poslaju prepaid je.


Poslaju prepaid ni macam mahal jugak kalau barang-barang tu ringan tapi customer yang bayar duit postage kan. Ok la tu.


Sekarang ni, dah ada jual flyer poslaju boleh lah pergi beli. Saya pun nak beli jugak nanti ni senang nak pos barang. hihi


xoxo

15 komen:

Eza Ridzwan berkata...

eh, kena beli ekkkk...akak slalu men mintak jeee kat kerani kaunter...xde plak dicas nye...hehehehe..

HeNRieTTa JoSe berkata...

klu nak jd pelanggan kontrak mmg kna berniaga besar=besaran ke?

Khai♥Rin : anies berkata...

bgs jg ni...sy pon mmg tercari2 mende alah cm ni

dhiera berkata...

@Eza Ridzwan
yke? best ye.. jimat banyak dekat situ. saya kalau mintak memang tak dapat. yang ni baru ada jual flyer ni, boleh lah beli.

saiz M 50pcs: rm11 je.

dhiera berkata...

@HeNRieTTa JoSe
tak semestinya rieta.
pelanggan kontrak yang beralamat rumah kena bayar rm500

dhiera berkata...

@Khai♥Rin : anies
boleh lah anis beli lepas ni~

detik ilham berkata...

salam

jom singgah blog saya. saya orang baharu dalam dunia blog ini. sempena pembukaan blog saya. pelbagai hadiah menarik saya sediakan. siapa cepat dia dapat. cepat sebelum terlambat www.detikilham.blogspot.com

Pondok Usang berkata...

Waahhh... Semoga bisness mu majuuu... Menghidup kan Sunnah SAW.. Selamat menyambut Maulidul Rasul SAW... Salawat!

eima berkata...

nk bayang flyer pack tu tatau cam ne .. hmmm jrg la guna pos2

azizah :) berkata...

ohh baru tahu untuk peniaga kan... ingatkan free jer benda ni..

MamaHarriz berkata...

kalau customer yg baya xpe la kot.tapi ikut size tu bape kg tuu

APAN berkata...

baru ku tahu plastik tu org panggil flyers...biasa tngk je...jarang pun wat urusan pos ni. setahun sekali mcm tu je la kot...

anyway, selamat maju jaya dlm perniagaan...

E'in berkata...

belikan utk ein sekali.. hihi

ros_reeza berkata...

jarang guna perkhidmatan pos ni.. sebab selalu Ros yang beli online.. hihi..

Nor Emilia Mohd Shuhaimi berkata...

As salam..nk tnya kalau pkai flyers utk pos, berat max utk flyers medium brapa?dr segi hrga postage mcm mna? Tq