Khamis, 8 Oktober 2015

Atasi masalah kewangan

Salam pembuka bicara..


Oktober 2015 sudah menjengah tiba.


Keadaan luar rumah masih lagi berkabus yang menyebabkan pedih di mata dan sakit di tekak. Tetapi alhamdulillah sudah 2 hari hujan turun tiba. Harapnya keadaan ini tidak akan berterusan lama dan pulih sebelum tibanya musim el nino nanti. Keadaan ini seolah-olah peringatan untuk hati-hati manusia yang cenderung melakukan dosa. Semoga kita semua mendapat pengajaran daripada apa yang berlaku sekarang ini.


Nilai Ringgit Malaysia pula semakin susut jika dibandingkan dengan USD. Jadi, sama-sama lah mengurus kewangan kita dengan berhemah. Jadi, apa perancangan anda?


Kalau kita tak ada rancangan untuk bangunkan ekonomi diri kita sendiri dan keluarga seolah-olah kita menjurus ke arah tindakan orang yang tidak berjaya. Those who failed to plan is the one who plan to fail. Saya yakin anda tidak begitu.




Ini adalah perniagaan emas yang mampu memberi keuntungan berganda dan lumayan kepada anda. Inilah salah satu cara mudah untuk memiliki aset yang tiada susu nilainya dengan kos yang rendah. Orang Malaysia memang suka shopping terutamanya shopping ONLINE.


Hobi baru saya adalah shopping emas. Semua simpanan saya telah ditukarkan menjadi emas kerana kelebihan memiliki emas. Hanya simpanan untuk uruskan pembelian rumah sahaja saya tidak tukarkan kepada emas. Saya kira saya patut tukarkannya kepada emas terlebih dahulu. Jual beli emas kini mudah. Hanya dengan shopping ONLINE juga. Ini bukan scam ya.


Pilihan saya untuk shopping emas adalah di POWERGOLD. Kalau tak shopping di laman web ini pun, boleh terus hubungi peniaga kecil ini di 013-3866930 secara whatsapp sahaja.


xoxo
dhiera

3 komen:

Khai♥Rin : anies berkata...

ada kedainya ke dhiera?

Ako Si AiN berkata...

Nice sharing sis .

Myra Jay berkata...

Perniagaan emas untung bila emas naik, so inilah masanya..
Cuma bila emas turun, ada la kurangnya jugak kan :)

MJ beli emas untuk pakai sendiri je :)