Isnin, 24 November 2014

Makan-makan di Restoran Hutan Batu

Salam pembuka bicara..


Agak lama dah kan saya tak buat entri makan-makan ni.


Restoran Hutan Batu. Nama dia sangat unik. Masa saya pergi ni kedai ni baru je mula beroperasi beberapa hari. Sebab saya baca dalam FB group Puncak Alam, char kueh tiaw dia sedap. Jadi, saya datang nak merasa lah char kueh tiaw dia sebelum berpindah ke Bidor.


Ok. Ini memang review untuk kejadian yang berlaku setahun yang lepas.


Entrance dia masa mula-mula datang memang nampak sangat unik la.



Saya rasa dekat sini boleh juga kalau nak jamming sebab peralatan muzik pun disediakan.




Saya dan suami order air buah. Tak sangka kedai macam ni ada decoration pada air dan sudu yang dipakai pun agak menarik.




Char kueh tiaw dia pun boleh la tahan. Worth it lah untuk rasa.




xoxo
dhiera

6 komen:

Wenwink Kidu.Duki berkata...

nama pelik la dhiera haha hutan batu, tapi sedapnye makan char kue teow, laaaama sangat dah tak merasa

eima berkata...

sedap ke ... CKT tu ... kat mana Restoren ni .. somi kite peminat tegar CKT

Khai♥Rin : anies berkata...

nmpk mcm sedap. harga??

LYAfrina berkata...

nama unik..hutan batu..serba hijau

Maria Rajab berkata...

nama kedai dia rare la..

Myra Jay berkata...

Nama kedai yg unik dapat menarik minat orang untuk mencuba..

CKT pun nampaks sedap ;D