Sabtu, 1 Februari 2014

Kek extra sedap untuk doorgift

Salam pembuka bicara...


Selamat Tahun Baru Cina.


Sempena bercuti panjang ni, saya dan suami pulanglah ke kampung belah suami di Jengka, Pahang.

Kebetulan, kakak ipar saya bakal bertunang besok. InshaAllah.


Pelamin pun dah siap pasang. Saja decolor kan warna pelamin. hihi

Semoga Allah mempermudahkan segala urusan beliau.

Hari ini, kami menyiapkan doorgift.

Alhamdulillah, dipermudahkan oleh Allah swt untuk menyediakan 50 biji kek boboi yang ditempah dari MS Extra Moist Chocolate Cake.


Sangat sesuai dijadikan doorgift.

Ada beberapa saiz. Tapi kami pilih saiz S (Small). Yang kecil lagi adalah saiz XS (Extra Small).
Kalau nak ada sticker sendiri pun boleh tempah bersama.


Kek dari beliau  extra nyummy! Extra moist! Extra delicious! Extra chocolate! Extra nak lagi!

Saya doakan tetamu yang menerima kek ini pun berasa gembira dan bahagia makan kek ini. InshaAllah.

Cepat terjah FB page beliau untuk dapatkan kek extra sedap ini : https://www.facebook.com/ZulDeliciousHouse


xoxo

dhiera
https://www.facebook.com/dirazmomstore

7 komen:

Ezad Skytech berkata...

wahhh....Moist Chocolate Cake...kek favourite ni...lama pula da tak makan kek coklat :D

adyna berkata...

Sedap tu ;)

Kasih Salina berkata...

salam dhiera..dah lama akak tak datang sini yer..wah!!!untung lah sape yang dapat kek coklat yang lazat tu..

ieza ashaari berkata...

ooohhh, mcm sdp je.. meleleh plak air liur..

HeNRieTTa JoSe berkata...

Pernah makan kek tu..yummy...

anamizu berkata...

wahhhh choc moist ! sedapnye!!! hehe

APAN berkata...

pernha dah cuba kek ni...ada membe jual gak...sedap gak...kalau jumpa dia, mesti tanya pasal kek. haha...