Khamis, 21 November 2013

Tolong! Tolong!

Salam pembuka bicara...


Saya nak minta tolong sangat-sangat dengan korang semua. Ada tak antara korang yang ada kenalan, duduk atau kerja dekat Sungkai, Perak?


Saya tengah mencari rumah untuk disewakan dekat kawasan Sungkai ni. Kalau boleh saya nak masuk dalam hujung bulan ni (November 2013) atau awal-awal bulan depan (Disember 2013) sebab saya akan mula bekerja dalam tempoh masa 30 hari ni Please.


Kalau ada, mohon komen atau emel contact number tuan rumah pada saya ye. Saya dah cari dekat mudah.my tapi nanhado. Dekat website lain pun dah. Google pun dah.


Emel saya dhieranottie@gmail.com atau komen je dekat bawah ni ye.


Terima kasih sangat-sangat. Big hugs! 


xoxo

15 komen:

ANIM berkata...

Wah..kita pindah sama negeri, noo:-))

Cik Puan Fadli berkata...

sungkai?..ada member tp dia keje kat putrajaya...hehehee...selamat menempuh alam pekerjaan...

thanx tau sebab sudi follow kite..

lieyalatif berkata...

ooo nak pindah yek....hope dpt jumpe rumah yg ok yeak ....in sha Allah mesti ade rezeki tu...akak doakan moga urusan dipermudahkan yeak....

Kakzakie berkata...

Insya-Allah adalah yg boleh membantu tu... kakak ni diJB.

pena rozie berkata...

Rozie duk ganu... Hehehe....

Myra Jay berkata...

Semoga berjumpa apa yg dicari ye..
kat sana banyak perkampungan, mungkin ada rumah sewa sana..

eima berkata...

o0o nk pi hat yai ek ... kitorg pi ari tu tak jalan sgt pun.. ingat nk repeat pi sendrik naik keta plak ...

ctmz berkata...

congratzz dhiera! selamat bekeje dlm gomen ek.. =) moga suksess selalu! jabatan ape ek?

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam Dhiera..

sungkai?
maaf tak dapt nk menolong..cma tak de kenalan yg dok sana..huhu..
semoga dipermudahkan segala urusan.

kenapa tiba2 nk pindah ke sungkai tu dhiera?

Lia Ilnia berkata...

Selamat mencari rumah. Maaflah tak boleh tolong sbb saya tak duk kat sungkai. :D

Azhafizah Md Nor berkata...

alamak..xde pulak kengkawan atau sedara kat sana..sorry ye

Zuraidah Butang berkata...

sungkai...semoga berjaya..sy tade kawan plk kat sungkai

Azura Aziz berkata...

salam perkenalan dari Alycia ;)

J.Syazwana berkata...

mintak maap puan tak dapat membantu. huhuhu.

p/s: dhiera, tolong doakan adik akram. die kene strok. sebaya dengan kita :(

Juliet_iRa~" berkata...

kak dhiera tukar keje eh?

ira xtau plak n xknl sespae area tu huu sorry