Khamis, 21 Disember 2017

Siapa pandai edit template blog? Ada job nak bagi.

Salam semua!!


Ya Allah, perempuan ni tak pernah konsisten dalam menulis blog ni. Sebenarnya, niat tu sentiasa ada tapi rasa macam tak berkesempatan nak menulis. Lebih tepat, bila terdetik tu mesti bukan depan laptop. Maka, berkubur terus lah cita-cita nan satu itu.


Kebetulan hari ni cuti. Pengasuh anak mintak cuti. Lepas kononnya nak la membeli belah sekejap tetapi ya ampunnnn... tak tahu la kenapa dengan website Bank Islam ni. Dari pagi tak dapat-dapat masuk. Mak terasa stress! Alih-alih, duit mak dalam CIMB la digunapakai.


Terasa nak bertukar angin dengan template blog ni tapi tak koser nak buat sendiri. Anyone yang kenal orang buat servis edit blog? Share share la dengan saya.


xoxo
dhiera

6 komen:

Muis Ismail berkata...

salam..
sy pun baru jugak tukar template..
godek sendiri je.kihkih

Dhiera nadhirah berkata...

@Muis Ismail
rajinnyaaaa edit sendiri

dear anies berkata...

cuba cari nama blogger ni. kalau x silap nama dia nadiah shahrain

Dhiera nadhirah berkata...

@dear anies
oh, tq anies

Fatin Shahrizam berkata...

Hehee, selalu buat sendiri jugak. Nak template macam mana?

Dhiera nadhirah berkata...

@Fatin Shahrizam
perghh..bagusnya. Nak template simple je tapi sejuk mata memandang